984
Яндекс офіс
Швидке переадресування в Новосибірськ в офіс Яндекса і подивитися, як і де працівники однієї з найсучасніших компаній в країні працюють.
1,1 км Офіс розташований в одному з найвідоміших бізнес-центрів Новосибірськ — Greenwich. Чому є ще одне відділення компанії в Новосибірську? Як я розумію, тут практично немає розробників. В основному люди прив'язували до співпраці з клієнтами. Новосибірськ був обраний центром роботи з Центральною Росією та Далеким Сходом.
2,2 км Візьміть ліфт до останнього поверху.
3. У Це вид з вікна. Як це?
4. У У приймальній кімнаті є монітори, на які запити пошуку користувачів транслюються в режимі реального часу.
5. Умань Я пішов на конференц-зал. На цьому етапі інтерв'ю було інтерв'ю. Працівники з іншого боку екрана були дуже дружніми і позитивними.
6. Жнівень
3250Р. 3700Р.
7. Про нас Це майже центр виклику. Я не повністю розумію, що вони роблять, але цей відділ спілкується безпосередньо з клієнтами. Відповідає багато, багато питань.
р.
8. У
9. Навігація Ви хочете створити офіс? Особисто, я.
10. І якщо ви втомилися сидячи на комп'ютері, то ви можете розбити так:
11.
12.
13.00 р. Це їдальня. Якщо ви можете викликати її. По-перше, мова не виходить. У будь-якому випадку, нехай буде дивитися.
14. У нас немає обідів. Неподалікайтеся на нашому сайті! Співробітники не повинні витрачати весь день в офісі. Багато людей роблять це, тому що вони комфортні, і працюють тут.
15.00 р. Щодня працівники, відповідальні за замовлення офісу, також здійснюють різання численних фруктів, овочів, сирів та ін. для закусок. Про нас Що мені потрібно. Таким чином, кожен працівник може правильно харчуватися, роблячи невеликі закуски протягом дня. Це чудово, це не так?
16.00 р. Тексти пісень, а це означає: І є навіть душ!
17.00 р. Ну, де без цибулі?
р.
18 років
19.00 р. Ми були дуже креативними у ванній кімнаті :-
20.
21. Хороший шарф! Наша мозаїка!
22. Мимімі Дашінг '90s! Ми не можемо!
23.
24. Це кафе? Ні, це звичайний кухонний офіс Yandex.
25.
26. ЗАМОВИТИ!!! Ми отримали ці шарфи! І бранч інших! Ви знаєте, і всі види жартів!
27. Калейдоскоп від Yandex.
,00 Р
28. І мішки, які ми впакували всі ці речі.
Джерело: bein.livejournal.com
1,1 км Офіс розташований в одному з найвідоміших бізнес-центрів Новосибірськ — Greenwich. Чому є ще одне відділення компанії в Новосибірську? Як я розумію, тут практично немає розробників. В основному люди прив'язували до співпраці з клієнтами. Новосибірськ був обраний центром роботи з Центральною Росією та Далеким Сходом.
2,2 км Візьміть ліфт до останнього поверху.
3. У Це вид з вікна. Як це?
4. У У приймальній кімнаті є монітори, на які запити пошуку користувачів транслюються в режимі реального часу.
5. Умань Я пішов на конференц-зал. На цьому етапі інтерв'ю було інтерв'ю. Працівники з іншого боку екрана були дуже дружніми і позитивними.
6. Жнівень
3250Р. 3700Р.
7. Про нас Це майже центр виклику. Я не повністю розумію, що вони роблять, але цей відділ спілкується безпосередньо з клієнтами. Відповідає багато, багато питань.
р.
8. У
9. Навігація Ви хочете створити офіс? Особисто, я.
10. І якщо ви втомилися сидячи на комп'ютері, то ви можете розбити так:
11.
12.
13.00 р. Це їдальня. Якщо ви можете викликати її. По-перше, мова не виходить. У будь-якому випадку, нехай буде дивитися.
14. У нас немає обідів. Неподалікайтеся на нашому сайті! Співробітники не повинні витрачати весь день в офісі. Багато людей роблять це, тому що вони комфортні, і працюють тут.
15.00 р. Щодня працівники, відповідальні за замовлення офісу, також здійснюють різання численних фруктів, овочів, сирів та ін. для закусок. Про нас Що мені потрібно. Таким чином, кожен працівник може правильно харчуватися, роблячи невеликі закуски протягом дня. Це чудово, це не так?
16.00 р. Тексти пісень, а це означає: І є навіть душ!
17.00 р. Ну, де без цибулі?
р.
18 років
19.00 р. Ми були дуже креативними у ванній кімнаті :-
20.
21. Хороший шарф! Наша мозаїка!
22. Мимімі Дашінг '90s! Ми не можемо!
23.
24. Це кафе? Ні, це звичайний кухонний офіс Yandex.
25.
26. ЗАМОВИТИ!!! Ми отримали ці шарфи! І бранч інших! Ви знаєте, і всі види жартів!
27. Калейдоскоп від Yandex.
,00 Р
28. І мішки, які ми впакували всі ці речі.
Джерело: bein.livejournal.com