Суворовський наступник

_ Новини
Голова Британського Міністерства охорони здоров’я Єремія Хун є унікальною особою. Не тільки того, що він видав постанову, за яким тридцять осіб з вершини служіння необхідно зробити грубу роботу в лікарняних палатах (не замість основної роботи, не думають про те, що). Що таке соціальний тягар. Так він сам "роботи" як медсестра. Це, чесно - він змінює ліжка, несе пацієнтам на візках. Він робить все, що він повинен зробити. Сантехніка також працює, оскільки медичні кваліфікації не дозволяють більше. Більше двох або трьох зрушень в одній лікарні, він не залишається - і блукає до медичних установ. До речі, щоб ви не раптом думаєте, що робота - не вдарив лежачи. Зважаючи на те, що національна медична допомога безкоштовна, лікарні не порожні. Не пропустіть можливість зацікавити. Є сотні пацієнтів з лікарем. Решта персоналу працює з тим же штамом.
Я пам'ятаю Суворов, що командир повинен знати смак кашу солдата. Я маю на увазі, це добре, щоб дізнатися, що відбувається в його відділі (відділ, служіння). Хороший принцип. Тільки на практиці використовується дуже рідко. Дуже важко уявити собі Мадама Божатрива, годуючи хворого ложкою або переніс качку після нього. Можливо, це буде сенс.