Факти з коментарями 3 хв

З 1960 по 1977 рік Секретний пароль Президенту довелося ввести для запуску ядерної ракети 000000000000.
Складний. Немає багато.

39-й президент США Джиммі Картер (нар. 1924 р.), один раз відправив куртку до сухого очищувача, забуваючи в кишені обманний аркуш з кодами запуску ядерної зброї.
Я сказав вам, що це було складно. З 1976 по 1980 рр. Я мав перенести код на читальний аркуш. А потім, ймовірно, пара нулів від гріха і кинулася.

Урочив про свої юридичні школи, майбутній 37-й президент Сполучених Штатів, Річард Ніксон (1913-1994), піднявся в офіс декана і знайшов його у верхній школі.
Все в цьому світі Тоді вони вирішили потрапити на нього. Водата сталася...

Острів скарбів у Mindema Озеро на острові Манітулін в Озеро Гурон - найбільший острів світу в озері на острові в озері.
Я шукав, щоб побачити, якщо вона виглядала назад і так далі.

Горілла і картопля мають ще два хромосоми, ніж у людини.
Так хто прийшов?

Найпотужнішими істотами на Землі є гонореї бактерії. Вони можуть носити навантаження 100 000 разів на вагу власного тіла.
Вони не працюють за спеціальністю.

Собака для життя залишає однаковий екологічно чистий друк, як два Toyota LandCruisers; кішка, як Volkswagen Golf, так і два шампани, як плазмова телевізійна панель.
Я буду їздити собаки і дивитися шини.

20-й президент США Джеймс Гарфілд (1831–1881), може писати греки з однією рукою і латинською з іншими.
Яким чином президенти подрібнили, не ви думаєте? Хто серед присутніх може це зробити?

Неандертальські дівчата мали більш потужні біцепси, ніж сучасні дорослі чоловіки.
Ось чому вони померли. Вони не можуть працювати.

Друга людина, щоб нащадити Niagara Falls в бочку, Bobby Leach (1858–1926), пережили падіння, але загинув пізніше, заковтнувши на апельсинову шкірку.
Як кажуть вони. Більше, немає.

Апельсин - ягода, але полуниця не є.
Я мертвий.

Ватикан має найвищий рівень злочинності у світі. Місцеве населення мало більше 800 осіб, але більше 600 злочинів відбуваються щорічно в країні.
Я думав. Час закріпити щось на консерваторії.

Джек Бауер, головний герой телевізійного серіалу 24, загинув 112 осіб в перші п'ять сезонів.
Добрий чоловік. Але найголовніше, він не є послідовним вбивцем. Робимо різноманітні

Найдовший вішалка, описаний в медичній літературі, прослужила чотири тижні і сталася до 37-річного чоловіка від Глазго.
Скільки і що він п'є?

У 1715 році група Jacobite повстанців не вдалося бурити замок Едінбурга: мотузкові сходи були шістдесяти ніж потрібно.
Шотландська економіка

Ріоти в Англії та Уельсі вважаються масовими, якщо не менше 12 осіб беруть участь. Федеральне право визначає, що відбувається як буйство, якщо є три люди, які беруть участь у Невада, якщо є два.
Добре, Американці мають щільний бал. Так це право. Більше двох є багато.

Чоловічий фрукт відхилений жіночим напою набагато більше алкоголю, ніж ті, хто досягне успіху.
Тексти пісень, а це означає: Це те, що відбувається для людей.