753
Шалі, з.
Як косметологія і краса промисловість продовжують розвиватися і рухатися де завгодно, провідні японські фахівці зробили ще один потужний маркетинговий рух. Риби і змії вчора, жінки і джентльмени. На межі равликів - миючі засоби для обличчя і зморшки.
Виявляється, що цілющі властивості слизу равлика відомо довго. В ній міститься стільки утиліт для шкіри, що просто займає оснащення. Протеїни, антиоксиданти та інші речі дуже необхідні для наших покривів. Здається, що давні греки використовували їх (Я дивлюся, чому косметологи мовчали раніше?) Чи існує статистика обмежень на позначену інформацію? Дивно ... Тепер час довести правду до мас. І покажіть світ, що це повільне істота здатна. Процедура полягає в наступному: обличчя обробляється спеціальним персоналом, потім кладуть ці речі на лобі або щоки і ретельно відстежують німблові рухи. Бог заподіяв, що він не повинен пропускати губи. Немає шкіри на губах? І коштує лише 250 доларів, які в ці дні несуть. Однак, в той час як ця радість доступна тільки в одному з салонів Токіо. Ще не зловив.
Але це справа часу, я думаю. Тут є два основних пункти:
1 час Ми можемо самі зателефонувати одержувачу
1 час Налаштуйте дуже серйозну, але не хвилюючу ціну.