Мистика в конверті

Випадки - це найнеобхідніша річ у світі
Письмен Євген Петров мав дивний і рідкісний хобі: все життя він зібрав конверти з власних листів! Він зробив це, відправивши лист на країну. Все крім назви держави, він придумав - місто, вулиця, номер будинку, ім'я адресата, тому місяць і половина пізніше конверт повернувся до Петрова, але вже прикрашений різнокольоровими закордонними штампами, головним з яких був: "Пригода неспішна." Але в квітні 1939 р. письменник прийняв рішення про порушення Нової Зеландії Він придумав місто під назвою «Гідефвіл», «Райтбитч», «7» та адресата «Мерілья Augina Wiseley». У листі Петров написав англійською мовою: Dear Merrill! Моя сердечка співчуття на проході Дядько Pete. Залишайтеся міцною, старою людиною. Я бачу, що я не писав в довгий час. Я сподіваюся Ingrid є okay. Поцілунайте дочку для мене. Це, ймовірно, досить великий зараз. Ваш Євген. Більше двох місяців, але не повернулося лист з відповідним знаком. Про це заявив Євген Петров. А потім серпень прийшов, і він чекав відповіді. В першу чергу Петров вирішив, що хтось зробив задоволення від нього в своєму дусі. Але коли він прочитав адресу повернення, він не був веселим. Конверт читати: «Нова Зеландія, Hydebirdville, Reitbeach, 7, Merrill Ogin Wiseley. й

І все це було підтверджено блакитним штампом «Нова Зеландія, Hydebirdville Post». Лист читати: Шановний Євген! Дякую за ваші забобони. Дядько Pete збочений смерть збиває нас на шість місяців. Я сподіваюся, що ви пробачте мене за затримку листа. І я часто пам'ятаю два дні з нами. Глорія досить велика і піде до 2-го класу восени. Вона все ще тримає ведмедя, ви приніс її з Росії. Петров ніколи не відійшов до Нової Зеландії, і тому він був все більш дивним, щоб побачити на фото сильної збірки чоловіка, який голодував ... само, Петров! «9 жовтня 1938». У цей день він був в лікарні несвідомий з тяжкою пневмонії. Тоді, протягом декількох днів, лікарі воювали за життя, не ховали від своїх родичів, що він майже не мав шансів вижити.

Для боротьби з цими непорозуміннями або міфізмом Петров написав ще один лист Нової Зеландії, але відповідь не чекала: Друга світова війна розпочалася. З перших днів війни Петров став військовим кореспондентом для Правди та інформаційного бюро. Колеги не визнавали його - він став виведений, думливий, і припинив похилого.
У 1942 р. літак, на якому він перелетів на бойову зону, зникнув, швидше за все, був збитий на ворожу територію. І в день отримання новин про зникнення літака Петров отримав лист від Мерилл Вісслі. Вейслі захопило відвагу радянського народу і висловив занепокоєння для життя Євгена. Він писав: Я був страшний, коли ви почали плавання в озері. Вода була дуже холодною. Але ви сказали, що ви були змушені збити на площині літака, не вдалася. Будь ласка, будь ласка, будьте обережні, літати якомога простіше.

На основі останнього фільму «Експо» з Кевіном Космічною роль у назві.