845
Це чудовий на замовлення.
Кафе в Неаполі. Дві приїжджаємо і скажемо, "Свіжаючі кави, два ми п'ємо зараз, а три підвішуються в повітрі." Вони сплачують за 5 кави і напої 2.
Тоді дівчата приходять, пити свою каву, оплатити нормально.
Три юристи вступають в аеропорт. Замовляємо сім каву: «Давайте пити, і чотири підвішені» - оплатити сім, пити каву і залишити.
Так в неаполітанській кав'ярні, з якоїсь причини люди сплачують за п'ять чашок, пити два, оплатити сім, і пити три. Інші чашки говорять про те, щоб бути «розширені в повітрі. й
Де Sica і я сидів там, поки не не було, двері були відкриті, я подивився на цю сонячну площу, і раптом я бачив деякі темні тіні, що наближається до дверей, коли я бачив на самому дверях бару, який був бідним людиною, він подивився в кафе і запитав: "Чи нема кави?"
P.S. У романі «Malawita» Tonino Benakvista описує на замовлення, який сьогодні існує. Він називається не кофе-сапесо ("суспечена кава"): "... відпочивати в Неаполі, я чув про давнього на замовлення, який ще був відзначений деякими місцевими двострочними власниками. Враховуючи ціну еспресо на лічильник (пенні або менше), клієнти часто запаковані зміни з кишенями і купили дві кави, випити тільки одне. А бармен написав в одну безкоштовну дошку для себе.