1096
Відомі ножі Шахріхана
Автор пішов в Долину Фергани, щоб побачити процес виготовлення знаменитих ножів Шахріхана.
Нерідко продавці кажуть, що метал від підшипника використовується для виготовлення леза.
Для того, щоб дізнатися, які ножі насправді зроблені, автор пішов до Шахріхана.
669638
Місто Шахріхан є одним з найбільших міст провінції Андян (регіон) і центром Шахріхан Фог (район). Це третій за величиною місто в регіоні після Андріжана і Асакі. Шахріхан відомий не тільки для своїх ножів і сабер, але і для інших народних ремесел.
Знаходження ножової майстерні не так легко, навіть якщо є провідник. У зв'язку з моїми роботами я зумів дістатися до Шахріхана тільки на вихідні, а майстри в цей час відпочивають. Усі майстерні були повністю закриті.
Як говориться казка: «Хто хто шукає знахідок». І ось на вулиці інших ножиць.
р.
Відкрито один з майстер-класів, і там було працювати.
Коли я прийшов, я був приємно здивований. На виставці прикладного мистецтва в Ташкенті я познайомився.
Він зробив свою роботу повільно.
Поставивши заготовку в духовці, привітав нас посміхатися. Про те, як він зробив ножі.
У той же час він зробив свою роботу, бо метал не може чекати.
Вогне зачаровує...
доб.
Однією з етапів є застосування знаків торгової марки Shahrikhan.
Метал необхідно обов'язково нагрівати.
Потім буде начинка «золотою».
Студент робить одну з фінальних етапів виготовлення леза.
Тут потрібно обережний вигляд, гостре око і міцні руки.
Як Bengali світильники.
Заготовки і готовий продукт.
р.
Елементи майбутнього ножа.
Це буде ручка.
І найбільший секрет, що я спробував дізнатися ... Що таке сучасний Узбекський чік?
Ось, сировина для леза є підшипником кліпу. Але це не означає, що ви отримали молоток і все буде працювати. Також потрібно вкладати душу, щоб мати навик від покоління до покоління, і, звичайно, має бути особлива атмосфера.
р.
Тексти пісень, а це означає: І ви будете так красиві!
І це сировина для інших типів ножів - від клапанів. Але це ще одна історія...
Вони не загиблились за свою раду, вони зібрані на гірських ділянках.
Подаруйте мені решту секретів майстрам, і ми підемо.
Джерело: rifat.livejournal.com
Нерідко продавці кажуть, що метал від підшипника використовується для виготовлення леза.
Для того, щоб дізнатися, які ножі насправді зроблені, автор пішов до Шахріхана.
669638
Місто Шахріхан є одним з найбільших міст провінції Андян (регіон) і центром Шахріхан Фог (район). Це третій за величиною місто в регіоні після Андріжана і Асакі. Шахріхан відомий не тільки для своїх ножів і сабер, але і для інших народних ремесел.
Знаходження ножової майстерні не так легко, навіть якщо є провідник. У зв'язку з моїми роботами я зумів дістатися до Шахріхана тільки на вихідні, а майстри в цей час відпочивають. Усі майстерні були повністю закриті.
Як говориться казка: «Хто хто шукає знахідок». І ось на вулиці інших ножиць.
р.
Відкрито один з майстер-класів, і там було працювати.
Коли я прийшов, я був приємно здивований. На виставці прикладного мистецтва в Ташкенті я познайомився.
Він зробив свою роботу повільно.
Поставивши заготовку в духовці, привітав нас посміхатися. Про те, як він зробив ножі.
У той же час він зробив свою роботу, бо метал не може чекати.
Вогне зачаровує...
доб.
Однією з етапів є застосування знаків торгової марки Shahrikhan.
Метал необхідно обов'язково нагрівати.
Потім буде начинка «золотою».
Студент робить одну з фінальних етапів виготовлення леза.
Тут потрібно обережний вигляд, гостре око і міцні руки.
Як Bengali світильники.
Заготовки і готовий продукт.
р.
Елементи майбутнього ножа.
Це буде ручка.
І найбільший секрет, що я спробував дізнатися ... Що таке сучасний Узбекський чік?
Ось, сировина для леза є підшипником кліпу. Але це не означає, що ви отримали молоток і все буде працювати. Також потрібно вкладати душу, щоб мати навик від покоління до покоління, і, звичайно, має бути особлива атмосфера.
р.
Тексти пісень, а це означає: І ви будете так красиві!
І це сировина для інших типів ножів - від клапанів. Але це ще одна історія...
Вони не загиблились за свою раду, вони зібрані на гірських ділянках.
Подаруйте мені решту секретів майстрам, і ми підемо.
Джерело: rifat.livejournal.com