З Толстовки до Сляшка

Британський Даніель Девіс вдалося досягти дивовижних результатів, вона взяла на себе і перетворилася в нормальну струнку дівчину.

У віці 19 Даніель Девіс отримав свою першу роботу і почав жити серед батьків. Нові умови та поінформованість незалежності мало на дівчатах не кращий вплив – вона почала їсти напівфабрикати і пити спирт.

«У мене була робота, маю гроші, і я дозволяв собі купити те, що я хотів — переважно найгірші види їжі.» У той час я часто ходив з друзями і п'ятим спиртом, вона сказала. Я не помітив, що моя вага поступово зросла.

Після того, як рік такого часу Данил отримав вагу, яка відразу ж привернула увагу її школярів та інших.

Я не бачив змін, що відбуваються в моєму тілі, поки я зустрівся з однокласником, який висловив занепокоєння про розмір мого одягу. Після того, як на нічному клубі я почув хлопця, зателефоную мені жир.

Ця реакція викликала дівчині моральні страждання, але вона продовжила харчуватися швидкою їжею і ігнорувати «наспокійні» вправи.

Не вдалося поглянути на досвід своєї дочки і вирішив застосувати її 20-річний досвід, як гіпнотерапевт, щоб допомогти.

Згідно з британською вкладкою Щоденна пошта, перша Важко познайомити дівчину, припускаючи, що вона мала шлунково-кишкову пов'язку, а потім встановити її дочку для виконання спеціальної програми фітнесу.

Незабаром така терапія принесла перші плоди: Деніел, слухаючи гіпно-диску перед тренуванням, почав навчатися і контролювати свій раціон.

Я був затишною людиною, але після гіпнозу я раптом відчував бажання виконати фітнес-програму. Зрозуміло, але прислухаючись до диска, я відчуваю, що м'язи починають готуватися до тренувань. Моє тіло повністю змінився, я відчуваю себе великим і я більше не боїться болячем слів. Багато людей думають, що я піти в тренажерний зал, але це не вірно – всі мої тренування в домашніх умовах, говорить про трансформовану британську жінку.

Тим не менш, Данило, як матір її, мовчить про побічні ефекти цього методу. Тим не менш, судячи від репліки випадково скидається гіпнотизована дівчина, недолік вправ викликає її розривність і дратівливість.

Джерело: fedpost.ru