Грецький острів без автомобілів

Hydra - єдиний грецький острів, де заборонені автомобілі.
А потім автор цієї цікавої екскурсії розповість.

Немає автомобілів, немає мотоциклів, немає скутерів, нічого, що вирощує і видає в повітрі вихлопні фуми. Не знаю, що вони є. Єдині режими транспорту на острові є мотоботами (для подорожі по морем), мулі і до ключів, щоб переміщатися безпосередньо по озері. Донікі тут перевозять туристів і місцевих посадових осіб, вантаж до магазинів і поштових відділень, людей до далеких сіл і їх багажу.

Багато років тому острів Hydra був призначений статус резерву, який автоматично привів до заборони на використання будь-якого автотранспорту на ньому. Варто сказати, що до цієї точки не було особливо використовуваного тут (крім скутерів), так як сам острів не дуже великий, а історично завжди було перевагою для режиму донкі. Фото дуже добре характеризує транспортну ситуацію на Hydra - до ключі, яхти і всілякі човни.

Ви завжди можете побачити кілька десятків доньок, які чекають особи або вантажів. Так само, як і наші таксі.

Короткий заєць і ослоксі у вашому розпорядженні. Власник, хоча. На піддоні ви можете піти в пам'ятки або просто їздити по острову - все залежить від вашого бажання.

На сьогоднішній день їдуть туристи, а завтра візьмуть на далеке село багажу або товари в магазин. Всі підбори тут універсальні.

Всі вантажі на Hydra доставлені на старих вантажних суден і кожен ранок ви можете побачити картину торговців, які приймають їх товари з корабля. Звісно, вони візьмуть на донекі. Смуги цих тварин йдуть прямо на палубу, де вони завантажуються.

А потім, де – в шинах і ресторанах, магазинах і магазинах, селах і поштових відділеннях.

Коробки торгового навантаження на під ключ

На цьому острові знаходиться автомобіль. Альона. Це сміття.

Донікі - це працьовитість, але позитеся з камерою не є оберненим.

, Україна

Власник сказав, що його ім'я був Мігулос.

Miguelos дивився, що мій камерний запах, як.

Позування так само, як модель дівчина

Але погляд ще сумний... Довгий день, він повинен носити когось або щось.

Фото: aquatek-filips.livejournal.com