1246
Карма є нецензурою? 5 способів змінити своє майбутнє
Підприємець, маркетолог і один з найпопулярніших блогерів у сфері продажів Dan Waldschmidt в своєму блозі акції провокативних і іноді просто заспокійливих ідей про те, як правильно отримати речі і побудувати хороший бізнес.
Що ви є важливим. Всі питання. Великі речі, дрібні речі, навіть найнадійніших речей. Це все частина того, що ми називаємо карма.
Це важливо, щоб ви зрозуміли час. Це важливо, щоб ви ледачі. Важливо, щоб ви не знали інших. Це важливо для того, щоб ваша доля важлива.
Що це означає? Ви, ймовірно, думаєте, що я занадто багато зеленого чаю, або що я пішов з розуму, намагаючись продати мої книги. Ти не один.
Кілька місяців тому, я був каву з батьками і пояснив ідею карма і наслідки, коли моя мама перебила мене і помітила, що вона не розуміла, чому я пишу про карма в цілому.
Що робить буддійську філософію, щоб зробити з вибуховим зростанням доходів? І чому я витрачаю так багато часу на цю нецензію замість того, щоб показати людям, як швидко продати речі?
Я думав. Якщо мами, які навчаються психології, не розуміли, я повинен пояснити. А час аналізувати цю ідею карми.
Що таке карма? Простіше кажучи, що наші дії формують нашу долю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Це самореалізація в мікрокосмах повсякденного життя. Це розуміння, що якщо ви закінчите раніше, ви будете більше часу, щоб завоювати світ. Це проста логіка: 1 додатковий час на день протягом 50 років становить 2,281 додаткових днів (або 6.25 років) для виконання. Ви перемагаєте частіше, коли ви боретеся частіше.
Це легко сказати, що важко працювати. Але це не карма. Карма - дії, не ідеї. Карма вразить вашу роботу на долі. Чому це важливо? А ви тільки отримуєте долю, яку ви малюєте самі.
Право?
Ми хочемо, щоб мати ще шість років, щоб завоювати світ. Але коли ми вирішили 18,250 разів, чи варто зупинитися в ліжку або піти на подвиги, більшість з нас обирають комфорт. На момент прийняття рішення, схоже, тріфле. 1 час.
Значення карма в розумінні кінцевого результату індивідуальних рішень. Рішення чесності. Будьте творчими. Рішення про зміну світу.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Як змінити карма сьогодні? Почати, щоб ви були важливими. Що таке ви і що ви робите. Що ви зараз змінюємо можливості майбутнього.
Це монтаж, що означає вас:
Зрозуміло поведи позитивно, коли він отримує страшні.
Ви боретеся за перемогу, навіть якщо ви піднімете дихання.
Непристойно, навіть коли це призводить до розмаїття і сором'язливості.
Вивчайте нові навички, нові таланти, нові ідеї, навіть коли ви можете бути самі.
Інвестувати в речі, які надихають вас, а не пускати правила тривоги ваших дій.
І все це в кінцевому рахунку дає вам:
Безпосередньо творчих рішень, які ніхто не бачить.
Можливість виграти частіше інших.
Право довірити себе, коли ніхто не вважає, що ви можете зробити щось.
Уміння бути більш гнучкими, чіткими і більш особистими, ніж конкурентів.
Шанси зробити сон справжньою є в ситуації, де ви зазвичай просто вимити руки.
І це досить класно. Але якщо ви уважно подивитеся на всі ці результати — творчість, довіра, гнучкість, мрії — і розбити їх у компоненти, результати можуть бути ще більш яскравими.
У 20 разів на день протягом 15 років є 109,500 можливостей для переміщення вперед.
Одна додаткова перемога року – це шанс зробити 30 дивовижних досягнень, які можуть стати вашої спадщини.
Розкажіть правду ще раз в день означає, що у вас є більше 300 шансів на рік, щоб довірити себе більше.
Reading 1 нова книга раз на тиждень за 22 років означає 1,144 ідеї від найсмачніших людей світу.
Створення 5 нових значущих відносин на місяць становить 2,100 нових людей, які дійсно потребують допомоги.
Багато малих рішень мають величезний вплив.
Якщо у вас було 109,000 щасливих моментів, 30 нових успіхів, 2,100 нових друзів, 1,100 нових ідей і 300 нових причин довірити себе?
Чи можна зробити нові подвиги? Чи можете ви зробити щось фантастичним?
Можливості.