Будівництво нової станції метро

Унікальна екскурсія з бульварів Москви, яка розкриє секрет будівництва нової станції метро.

Будівництво нової станції метро розшифровується як ринок. Вони говорять про це з метою, тому що є багато агентів державного управління в Москві. Недавній, один зловився носінням, з ліхтарем, ніжом і набором карток. Шукаю це місце...

Але ми розповіли пароль і проходимо вздовж гомілки дроту паркану.

Дуже скоро прийшли до воріт, з яких вантажівки постійно входили і залишалися. Робота була кип'ятіння за воріт.

Швидко привели до будівлі, де будівельне управління сидить.

Все на.

І приніс йому в приміщення і примусив його підписати договір про нерозголошення. Йокінг.

По суті, кожен був відправлений на журнал безпеки, і після брифінгу, кожен підписаний.

Головний інженер розповів нам про станцію Петровського-Разумовської-2. Він підкреслив, що робота ускладнена тим, що станція прилягає до існуючого, і це обмежує використання сучасного тунельного обладнання. Нерідко доводиться працювати в старих варіантах. Він сказав багато речей: Ще більше про безпеку і боути клаустрофобії, тому він здав нас, якщо що-небудь, не постраждати, але відразу ж сказати нам, щоб взяти їх вгору.

Все, що весело, але було тривожно в очах.

Потім вони видали шоломи, гумові черевики і костюм ліквідатора атомних стихій. Він був пластиком і на такий гарячий день він був гарячим в ньому, щоб покласти його злегка.

У шахті перенесли рідинні рідини. З перевіркою типу.

Щоб вийти на шахту, спочатку потрібно підійти.

У роботі, який день не припинився, але ми отримали про час обіду, ймовірно, тому що працівники виїхали на шахту. Але без паніки:

Тим часом наш стажевий гід показує навколишнє середовище.

Повернемося.

р.

Прибув на місці спуску. Звідти, кошики з породою витягуються з забою постійно прибувають. Ми повернулися до того, що в кошику просто вийшли.

Майстер показує токени на дошці. Це все, що залишилося людей, коли вони йдуть в шахту. Якщо токен висить на дошку, яка стоїть зверху, то людина повертається. Старомодний, але надійний. Головне, що погані хлопці не з'являються і перетворюють токен для вас.

Токени беруться серйозно.

2577573

У цій трубі є спуск в шахту. Близько 70 метрів глибоко.

Навколо там. Але я пощастило мати сусідів:

Перші кроки в шахті!

Це як міні-фільм. Тільки немає вугілля. Замість вугільної породи з глибини Москви

шахта брудна, волога, температура помірна, близько 14 градусів. Запах землі, води та металу. Збуджена з запахом озону з різних електричних пристроїв.

Працівники працюють. Відправляємо кошики скеля. Процес тут здається вічно. Свічки кошиків.

Але не думаю, що все людське. Всі тяги електричні. Ось ця залізна річ, яка, в передній частині, як рука залізної людини, гачки кошики і рулони до ліфта. Працівники вже допомагають вручну.

Р

Bloggers приймають свої перші кроки з шуддером і обережністю. Вражаються брифінги безпеки. Все, що збуджена до найгіршого. Ми страхуємо нашу тінь. Кожен шукає контактний кабель, який дуже рекомендується не доторкнутися. Не пообіцяло, але не було гарантовано.

Ми збираємо пасту кошика, що переносить скеля. Зверніть увагу на контактний кабель. Дуже низька.

На жаль, все під впливом стресу.

Bloggers приїжджає до Москви. Ніщо не зупиняє їх...

Кошики носять два види породи. Ор жовтуваті глини.

Або щось схоже, що сірий вапняк.

Тунель йде глибоко. Вода надходить з Дека. Це, не здавалося б, відкинутися від вище, але є неглибокі пуди в області.

Ми прийшли до виделки. Ви втратите Canon праворуч. Ліворуч зникне Ніконь.

Дуже сенсорний знак. Згадані гноми-рудокопи та шотландські паби

Іноді проходи приховані за барами.

Заблоковані працівники Гільти. Йокінг. Я не знаю, що це робить. Вони говорять. Вид серена.

р.

Нарешті, тунель розширюється. Підходимо до станції тунелю. Я маю на увазі, де станція знаходиться.

Є багато проводів в тунелі. Тимчасовий, роз'єм і т.д. речі, які краще не торкатися Якщо ви не знаєте, що це таке. Це порада інженера дав нам. Я прилипаю до неї:

Є цілий депо сортування кошик з породою ...

Майстер пояснює все дівчатам. Чоловіки з яких причин не цікавляться чим завгодно, але тільки блукають і фотографують темряву.

47161.

На особливо наївних питаннях майстер робить свого роду, по батькові і ще більш торкнувшись пояснити дівчатам, як тут і що.

І це майбутній зал станції!

Відчуття! Будівництво мегаполісу!

66,400446

Інші працівники побачили щось, вирізати, підійти і повільно перенести тут.

Дівчата, які передаються майстерним питанням. Майстер говорить пацієнта.

Цей торт є основою Москви. Якщо є геологи, я хотів би почути причини такої однорідності і чергування. Зверніть увагу на джеммерні знаки. Звісно, все це вручну копати. Чому не транзитний щит? До залізничного вокзалу можна доїхати. Не перетягуйте щита там.

З них дуже задоволені.

Збережемо тунелі. Пейзажі, я повинен сказати, не будь ласка, різноманітність

І раптом! Чу! Локомотив на доріжок.

Ми отримали до чогось, що яскраво нагадували часи Сваханова. Що не вистачає слоганів «Осавахим!» та «Слава Комраде Сталін!» та щось схоже на «Енер Озоавахим!»

Придивіться до цього.

р.

Допомогти себе. Самореєстратори ховаються за дверима. Захоплення повністю відповідає духу 30-х років!

Атмосфера зламана тільки принтерами і пластиковими файлами.

І це саморегулятори. Індивідуальний дихальний апарат.

р.

Вода надходить повільно. Швидко перекачується.

Дівчата фотографують все. Майстер пропускає без сумніву.

р.

Останній аргумент пролетаріату. Електрична пилка.

Всі фотографії та фотографії

Кошик

Цей чоловік жив тут з 30-х років. Помилки. Дуже хороший дядько, який був дико розмаранений, коли він атакував всі камери.

У підлогу є отвори. Я не заміряв глибину.

Хочу згадати, що ця дівчина є журналістом Ради. Самий відповідальний чоловік! Я запитав, я написав його вниз. Не дозволяйте майстра йти на другий.

Не всі працівники, які прагнуть зробити історію.

Локомотиви, коли без візок надягають на гідних зрізах

Вони приводять назад.

The winch як це ...

499 р.

Під землею, де ви носите ніс, все небезпечно для життя. Так краще не дотримуватися.

Секретна електрична підстанція

р.

Підземні насоси

р.

Підземні клапани

Робочі роботи

Ось тут. Побутовий підземний.

Все це життєве виховання і під впливом стресу!

Зміцнений дріт

Секрет лазе

Працівники. Не працює.

р.

Тунель дистиляції

Тунель без блогерів

До цього варто трохи лекції. Коммерсант-FM кореспондент записує все. Про нас

553862

Ми працюємо з нами. Небезпечна річ... є отвір навколо.

Майстер пояснює тонкощі проходження

Нарешті, я натисную тунель знову. Красивий, насправді. Ось щось про це.

Блоггери в ланцюжку йдуть на місце підйому

Так ми йдемо, 15 осіб. Але тільки 10 буде залишити. Плата за підземні секрети:

р.

Займав ліфтовий вал.

Натюрморт. Ламочка Ілліч та пожежогасники з сигаретами.

178847

Блогери вже втомилися.

499 р.

Приблизно кожні 5 хвилин надсилання/відновлення кошика

І всі підстрілом камер...

Переміщення робітників. Зв'язатися з нами

Габаритний зображення

Приїжджати. Ви знову виходите і знову поставте ніс у безпеку. Про нас

Вони показали мене На складах запасних частин.

Підсумок зашпарює їх назад і вперед. Немає кінця. На обличчі немає радості. Я пам'ятаю Мастер Йода з його командами терпіння.

Неважливо, скільки робиться шаплі, нові деталі чекають його.

Це вид з надбудови.

Це його.

1 999 р.

Розвантаження Камазова

Р

Повернемося. І всі працівники надсилають/відновлюють кошики. Захоплююча робота...

Повернемося. Ми працюємо з ліквідацією.

Отримати зміни. Вони залишили за брудними взуттями і рятують костюми ліквідаторів.

Я знаходився з ним.

Габаритний зображення

Вони прийшли до світла Божого в одязі. Тіред, поті, але зміст. Майстер особливо радий, тому що він був відповідальний за блогерів, довірених йому. Всі повернулися до живого і доброго, що особливо було приємно.

Квіти цвітуть навколо. Будівельне управління не відчуло відчуття краси.

Р

Є багато квітів.

Це рослини, які ростуть.

Потім з'явився вантажний автомобіль з водяним приміщенням і блогерами швидко дістався від будівельної ділянки.

Але головний секрет будівництва, ніхто не знав...

Спочатку в шахтному будинку. Я був вражений. Як тихо хто занурює землю під нісом Мусковітів, а Мусковіти не знають про це. Дивний. Ці люди звикли бути героями. Це час інших героїв. Але реальними героями вони. Люди, які займаються бізнесом. Вони не отримають великих винагород і не роблять життя на віллі. Не знає своїх імен. Вони просто працюють. Просто побудуйте метро. А коли це закінчилося:

Джерело: eugenyshultz.livejournal.com