Один пасажир метро вирішив оскаржити людей, які, як йому, використовують підземний транспорт. Це зроблено для того, щоб кожен був комфортний рух на цьому місці.
Вхідний вхід.
Шановні друзі, при в'їзді в метро, будь ласка, завчайте квитки заздалегідь! Добре, це не дуже круто, щоб стояти за кимось прямо поруч з турнікетом і дочекайтеся, поки ви отримаєте вичерпну картку з кишені або сумки. Я знаю, що це не так довго, але це дійсно дратує! Чи можна заздалегідь підготуватися до проходу і, прийшовши до турнікету, вже тримайте пас в руках? Ви не затримаєте лінію вранці навіть за секунду, що не створить прецедент для джемів трафіку.
Ескорт.
Я покажу вам про рух вгору і вниз. Не думаю, що голос від спікерів, що ліва сторона на спуску призначена для MOVE, це просто не має нічого робити. Ну, не стояти зліва, покласти дітей перед вами, сумок і вафель можна також розмістити вище або нижче. Не обв'язувати прохід, це значно знижує потік, дійсно! Якщо 5-10 осіб перед вами буде стояти деякі джерсії і стенди, тримаючи черги без руху. Окремо хочу звертати увагу дівчатам у високих підборах і людям, стан яких не дозволяє швидко виходити. Не робіть один крок за два секунди, будь ласка! Ви красила, як вагітні таргани на мокрому склі! Ну, ви стояти зліва, якщо ви не можете ходити швидко, це практично не впливає на час прибуття вниз. І люди, що живуть ззаду, повинні уповільнювати через повільність. Не можна перезапуск – наліво людей. А при переїзді, на мій погляд, потрібно знову послухати тітка з кабіни, тобто займати обидва боки - і зліва і праворуч. Дуже скорочує трафік на вході. Зберігати ліву сторону безкоштовно через одного або двох людей, які сходження на ногу (до речі, не до кінця і знову на швидкості равлика) некомерційна.
До приїзду. Короткий.
Шановні, не стоять так близько до краю платформи! Шукаю тебе! Ну, я не хочу бачити, що ви їсти для сніданку, змішаного з брухтами кішок і м'язів, розсіяного уздовж доріжок. Ну, Бог заборонений, чт? Колись дійсно страшний для хлопця... варто, бідний, п'яний ... Моя мама використовує "o" щоб сказати... На краю! Я думав, що я пішов, як поїзд пішов... Не соромлюся! Я не можу стояти його, перетягнувши його з краю. Він з'явився, і коли я сказав йому, що я боївся за нього, навіть подякував йому. Люди, не намагаються долі, не... Про нас Це запит...
Поїзд.
Головна БІЛЬШЕ!!! Про нас Я не говорю про вечір, коли запах поту є одним з основних ознак важкої роботи протягом дня, ні. Вимити в спеку вранці, деревні палички! Або хоча б ввечері перед сном, так що вранці над вами не завадить збуджених пластівців. І не думаю, що заливаючи на собі літр парфуму, ви зупините випромінювання неприємного запаху. Відчувається, як пакучки спати в квітковому магазині, чесно! Чим простіше мити, він корисний, до речі. Окремо для жінок, які іноді «легко» переборщують її парфумами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Насправді, запах чистого тіла жінки, я думаю, набагато приємніше, ніж суміш вашого поту і парфуму. Я не вірю тебе! Тільки мертві не потінуть, і у живій людині це нормальний процес. Не схожий на селяни, я погоджуюсь, і запах відрізняється, але все ж... іноді навіть нудота йде з бурштину, який потрапляє в ніс при вході в машину. Дівчата – це наша улюблена, прийшла до роботи – займіть дихання, не потрібно залити половину пляшки «Вес-Сайн-Лауренти», «Кенезо» і «Чанель» для того, щоб тривати до вечора. Далі Автомобілі, ймовірно, будуть найбільш... Будь ласка, якщо ви не вимкнете на наступному вокзалі, залиште трохи далі від дверей. Якщо це можливо, звичайно... Тексти пісень, а це означає: І ви не виходите і нехай всі інші, і решта ви відчуваєте краще. І не потрібно, якщо ви вийшли на наступний, зайдіть в машину і відразу ж поставте на дверцят, заблокувавши половину осі. Зробіть трохи далі, не сумнівайтеся про це. Не далі, ніж сьогодні, один з них прийшов і стоявся на осі, хоча далеко від - на сипучих! Саїд не відреагував. Я був, шкода, розбити! Жінки, які подорожували вранці від Таганської до Пулетської, я бегю вашу пародонту! Але не робити це знову, будь ласка. Ви не хотіли, як я пішов, я розумію, але кожен не схожий на те, як ви стояв і не хочу чути мої слова! Я не сердився. Якщо ви будете стоячи на двері, а наступна станція не є вашими, не думаю, що це важко, запитайте людей, які ви вийшли, і пропонують закрутити сидіння. Добре, це не ламається, вірити мене, але проблеми на виході відразу менше для вас і для відпочинку. Особливе звернення до юних хлопців і чоловіків, скажеш, сорок. Спеціально для керівників та інших офісних працівників. Ти переробиш? Не можна стояти на ногах? Я не хочу сидіти в цьому пості, але я не можу сказати інакше. Ти трахнув вгору? Мапа Я не знаю, я ніколи не сидю на метро. Я відчуваю себе, коли у мене людей старше мене і жінок. Я соромлюся! Ви, з іншого боку, кисть до вакантних місць, штовхаючи всіх з ліктями, щоб сидіти ваші ніжні палички і приводити два зупинки. Шамінь, хлопці! Я працюю на будівельному майданчику, ходьбі, бігу, скелелазіння, лазіння і спуску часто і багато, але я ніколи не сидів на метро! У мене є достатньо поїзда, а потім я завжди дам дорогу, якщо необхідно, без розмови. Подивитись на тебе.
Виїзд з авто.
Я не говорю про вихід, але про рух людей до ескалатора. Подивитись тебе. Якщо ви повинні піднятися на сходи, а поруч з вами бабуся або просто жінка несе здоровий валіз або мішок – допомогти їй. Чи складно? Я не... Так чому я іноді бачу Бабця, намагаючись заблокувати її валіз на крок і молодий, здорові лобі, що йдуть навколо неї, не дивлячись? Ви втратили свою сумлінність? Після цього слід запобігти збагачуванню так несловлених качок, які просто починають заробляти гроші на цьому! Чи не ви? Підтверджую мені, що виходить з Кільце Komsomol, що в нижній частині сходів (тепер я не бачу, проте) є деякі куртки, сіруваті з вуса і кошиком, що допомагає людям піднятися на гроші? Бог заборонений, я невірний і це людина не допомагає гроші! Тоді ви, приречених слов'ян, повинні бути допущені, що людина іншої національності допомагає вашим вихованцям для вас !!! Краще це безкоштовно і насолоджуватися, щиро сказав вам: "Так ви, син"!
В цілому, якщо ви повинні закінчити ...
Друзі, зупиняючись на безкаркасній сірій масі, я бачу щодня на метро. Ми працюємо! З любов'ю, мислення інших і з відкритим серцем! Не хвилюйтеся про те, що ви в натовпі стеляться на нозі, штовхнув. Увімкніть, скажімо: «Дамн, я вичавив свою ногу пеульти,» або «Коме на, у мене є ще одна нога, яка залишається непристойною». Якщо ви не будете псувати, посміхатися, і ваш день не буде зіпсуватися від ніде за агресією.
Автор: nd811