Молода людина назвала Вішал-Таккар з американського міста Тулса, Оклахома, був жертвою невдалої пластичної хірургії: лікар помилково вилучив ніс під час ринопластики.
Згідно з Американським, у 2006 році він постраждав від важкого розлучення. Подолати депресію, юнака захотіла радикально змінити своє життя, і тому перетворилася на пластичний хірург.
р.
Пластиковий хірург Ангело Кузаліна
Намагатися почати з чистого шифера, Thakkar вирішив змінити його зовнішній вигляд. Він не мав ідеї, що бажання змінити його,
«Я звернувся до провідного пластичного хірурга, який працює на американській дошці косметологічної хірургії», - сказав він. Я дуже хотів виправити мій ніс.
За словами чоловіка, довірений лікар ім. Анжела Кусаліна запевнив, що процедура рутину не викликає ніяких ускладнень. Тим не менш, після першої операції віхал відчував, що він має труднощі дихання.
Я мав зв'язатися з ним 8 разів на рік, щоб виправити всі помилки після пластичної операції. Я колись наполягав, що вони не беруть хрящі з вуха, єдиний спосіб вони хотіли виправити їх помилки.
Після процедури він прокинувся з великим болем. Людина не зрозуміла, що лікарі знімали ніс. Шукаючи в дзеркалі, вдарив Вісхалю зрозумів, що медик залишив його без частини обличчя.
«Я, звичайно, негайно вимагав роз'яснення», - сказав американський. Кузаліна розповіла мені про інфекції. Лікар спокійно пояснив мені, що він зробив рішення, щоб відрізати мій ніс, тому що я був несвідомимий і повинен діяти швидко.
Вишневий Закарпатський до операції
Сам хірург заперечує провину в будь-який спосіб і намагається уникнути контакту з ЗМІ.
Кілька місяців тому, Thakkar найнято кращих юристів для захисту справи в суді. За даними пацієнта, його життя руйнується.