жінка п'є людський кров для молоді

45 років Юлія Каплес від Пенсільванія регулярно споживає 2 літри крові на місяць за останні 30 років.

Мати двох дітей і зразкова дружина стверджує, що вона стала звикання до такої незвичайної дієти після її першого поцілунку. У 15 капелюшки вперше за смаком кров після випадкового перекусу її коханця. Незабаром дівчина мала сильну пам'ятку на червоному рідині, пізніше розвивалася в справжню залежність.

- Хтось незрозумілий інстинкт зробив мені це. Коли я трохи через шкіру, я відразу помітив цей принадний смак, Юлія говорить. На жаль, після поцілунки, мій fiancé ніколи не був знову.

Вона каже, що вона має пити кров, щоб відчувати себе добре. Жінки примітили, що довга відсутність «дрюка» робить її нещастям, а її краса починає гасити.

Для задоволення її потреби Юлія встановлює контакти з людьми, які готові пожертвувати кров, особливо для неї. Вона також купує кров за спеціальністю восьмикутні магазини в місті. Американський вірить, що її життя було під егідою вампіризму. З її майбутнім чоловіком Дональда Лазаровича, вона з'явилася разом на основі спільного інтересу до вампіархів і людської крові. Весілля та народження дітей не змусили Юлії припинити пити. За словами свого чоловіка, який останнім часом включив способи з «вампіризмом», занурення пари — 11-річний Олексій і 24-річний Аріель — знає про дивну звичку матері, але нічого не проти неї.