998
Net unitaza - перейти на свіданью.
Немає туалету, немає дружини: зареєструвати шлюб, чиновники вимагають картини туалету
Чоловіки, які готують, щоб запропонувати руку і серце, в очікуванні цього заходу купують кільця. Але наречені з Центральної Індії, інакше готуються до завоювання - вони будують туалети.
У зв'язку з тим, що уряди Мадиха Прадеш звернулися до швидкого занепаду шлюбів. У випадку, якщо шлюб відбувається, це не гарантія сильного об’єднання – нововведені дружини можуть залишити дружину.
Виявилося, що причина всіх цих неприємностей лежить в бідних санітарних умовах, відлякуючи потенційних наречених і індійських жінок, які нещодавно витерті шлюбні корови.
Найяскравіший приклад яких несанітарних умов може призвести до того, що стала історія, яка сталася минулого року в Утар-Прадеші. Тоді юна дружина Приянка Бахарті (Priyanka Bharti) побігла з дому чоловіка, ледь бачить літинці.
Запобігання і застави занедбаного чоловіка не вплинули на голодний вплив. Вона чекала чоловіка, щоб побудувати туалет, а потім повернулася до нього.
Прийнята заявка посадових осіб Мадиха Прадешка для розгляду можливого рішення. Вони видали постанову, за яким немає нареченого права на весілля, поки він забезпечив майбутній дружину чистою застібкою.
«Ця схема була створена нами для зміцнення шлюбних спілок та підвищення обізнаності між масами про належне санітарія», - зазначив Кавіндра Кіюват, державний районний комісіонер.
Згідно з посадовими особами, відразу ж після публікації замовлення костюми спробували їх засвоювати.
«Ми зустрілися випадки шахрайства людьми. А тепер ми попросимо їх показати фотографії туалету, а потім згоду на шлюб. Ми не так легко одержувати, — котирування Уповноваженого британського веб-сайту The Sun.
Таку тактику вже отримали позитивні результати. За даними, надані державними посадовими особами, 1,762 пар одружилися в цьому році.
Журналісти попросили 24-річного мешканця, чи подобається йому принцип «не туалет, ні дружини».
«Я ніколи не відчував потреби у у унітазу, але я побудував його лівою. Я пишаю, що у мене є туалет, встановлений в домашніх умовах, Ядав.