На даху поліцейської станції.

У ІІІ кварталі відбувся конфлікт 02.06.13 про 19 годин 30 хвилин у Тосканському районі Ленінградської області у с. Шапки на озері біля 4-го кар’єру.

Р

Два людей, які перебували в стані інтоксикації за появу 25 років, їзда на АВВ в безпосередній близькості від відпочиваючих, які внесли загрозу безпеці. З сім'ї (дружина і два юних дітей віком 8 років і 1 рік) Ігор 06.06.1977 зробив їх зауваження про неприпустимості такої поведінки. У відповідь на мій зауваження, чоловіки сказали, що вони будуть навчати мене урок. Після виходу на ATV після того, як вони повернулися в автомобіль Ford Focus (державний номер C 001 на 47). За кермом цього автомобіля був співробітник МРЕО Тосно Диадик Андрій Васильович. Автомобіль Ford прикрашений ним. Будь ласка, зауважте співробітнику IREO No 12. Намагайтеся приховати ліцензійну пластину! Він має раму з завісою, яка закриває державний номер від панелі управління, як це потрібно!

І тут пан Державний інспектор:

Четвертий з цієї групи, яка повернулася на квадроциклі, був якийсь слідчий відділу поліції Тосканського (Я можу помилитися, але ім'я Іванова звучала). Вони були як в цивільному одязі. Після виходу з автомобіля, два люди раптом почали збити мене перед дружиною, молодими дітьми та іншими відпочиваючими. У зв’язку з тим, що у зв’язку з цим не було жодного поліцейського. Я постраждав травми, які були записані в аварійному приміщенні, одночасно.

Після того, як навколишні люди припинили бджілку, водій Форда запропонував мені їздити біля поважної особи, яка пояснить щось для мене. Я домовився і отримав в цей автомобіль, де одна з биків, які атакували мене, а три з нас подали на наступний кар'єр. Моя подяка Василеву проживала дружиною і дітьми, щоб охороняти їх. У той же час діти перед тим, хто бджіл був кричущим і кричущим. Дружина спробувала заспокоїти їх вниз. Також поруч з ними був слідчий і брюнетка, яка б'є мене. У той же час слідчий сказав мені дружину, що нічого не станеться знову, і я б повернувся назад, бо він тепер гарантує його. Чому я погодився піти там, я не можу сказати напевно, тому що я був в стані удару, але я пішов добровільно. Ми приїхали до берега іншого озера поруч і підходили до чоловіка, яким я не бачив раніше, який був з жінкою. Він запровадив себе, але я не пам'ятаю, як (Я можу дізнатися його при необхідності). Він виглядає близько 45 років, повної, середньої висоти. Він запитав, що ми бажали. Я сказав, що я не мав ідеї, і це був драйвером Ford, який приніс мені розмову. Я сидів і протерла кров, яка збиралася з серветкою, і два, хто приніс мене до цього чоловіка, ходив по неглибше і завжди говорячи що-небудь і шаутінг. Про те, що я хотів. Я сказав, що я не хочу нічого, я хотів знати, чому я був збитий. Я хотів би зробити? Саід Я написав звіт про міліцію. Після того, як людина сказала, що не було нічого більше говорити про те, що ми повинні залишити. Немає загрози від нього. Моя дядька мене повернулася і сказав мені, що якщо я написав звіт про цей інцидент до поліції, я бажав проблем як в поліції, так і фізично. Ми дядько сказали, що він атакує мене і моя сім'я Дагестані з ринку Kolpinsky (?!) і вони будуть навчати мене ще один урок, але більш ваговий. Водій Форд повернувся до дружини. У цьому місці і слідчі. Зухвалий син, який 8 років, був ще кричав, боявся, що я б загинув. Після цього він не заспокоївся протягом декількох днів. Я не можу спати вночі, я завжди був кричав і рубав. Моя дружина є breastfeeding мій дочка, і це інцидент також впливає її значно. Незважаючи на загрози, він написав заяву про цей інцидент до Міністерства внутрішніх справ Росії в Тосненському районі LO (зареєстрований 03.06.13 No 5628). У зв'язку з цими загрозами до моєї адреси я дійсно боятися за безпеку моєї сім'ї - дружини і дві молоді діти, і дав місце роботи Діадик А.В., його колега слідчого, а також його сімейні зв'язки (все дядько, нібито глава місцевого МРЕО), сутність того, що сталося можна спотворювати, з точною протилежністю, що я разом з дружиною і молодими дітьми, побили мирно відпочивати поліцейських і своїх друзів!

Джерело: ne2005.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное