Як красивий Амстердам. Частина 2

Один блогер продовжує прогулятися вулицями Амстердама, і не розчаровує в місті.
Дивись також: Прогулянка по Амстердаму (43 фото)

р.

Вулиця води. Голландія завжди бореться з морем. Для всіх, щоб будинки будувалися на каналах, стоянках і майданчиках, будуються всі житлові площі. Учора я продемонстрував весь комплекс будівель, побудованих на воді.

Р

Вулиця знаходиться в центрі міста. Амстердам є дуже зеленим містом, всюди є туби з квітами і деревами.

Вулиця по каналу.

Чудова вулиця виглядає таким чином. У Амстердамі майже немає автомобілів. Рідкі моторики загартовані, обережні і приниження. Педестріани та циклісти взяли над Амстердамом.

Або так. Це вулиці в рай.

Найкраще, щоб взяти катер, купити вино, сир і їздити на каналах. Зауважте, що вони є.

Р

Є багато дітей в Голландії. Я не знаю точної статистики, але я відчуваю, що є принаймні 5 дітей в кожній родині. Діти всього скрізь. Незабаром буде більш голландська, ніж китайська. Не часто зустрічаються батьки і діти на наших вулицях.

, Україна

Пішохідний перетин

На вулицях Амстердама є менше номерів.

Р

Інформаційний плакат з будівництва метро. Дати чітко плутаються, так як все буде готово чітко не до 2020 року. Зверніть увагу на звуження автодоріг, розширення тротуарів і ліквідацію автостоянки. Геноцид автонів. Аххагаха.

Трохи про якість. Я не можу мовчати. У Амстердамі ви відчуваєте, що місто має майстер. Кожна вулиця тут виконана, якби ви його робили в домашніх умовах. Подивіться на ідеальні суглоби, якість матеріалів, як все продумано. На вулицях не було і ніколи не буде такої якісної роботи.

Пільці, плитка, велосипедний провулок ... Як ви не впадете в любов з цими тротуарами? Хочу відмовляти пісні і вірші до них, хочу натиснути мій погляд на кожну гальку. Ідеальна робота.

Бенч.

На вулиці, навколо багатьох будинків є стільці та столи. Тексти пісень, а це означає: Ніхто не стелить або ламає нічого.

Ігровий майданчик. Я поглянула його в поганий час, є багато дітей тут ввечері. Як це зробити. Немає нічого зайвого.

Це трамвайки.

На стовпах є кнопки, які включають воду.

Дворик

Р

Всі контейнери для сміття в Амстердамі є підземними. На мій останній пост я показав, що вони виглядають так. Не пахнуть, не трахаються. Ідеально чистий.

І це деякі хитрощі можуть. Довгий не так чистий, як доступ до нього за допомогою карток і деякі просто залишають мішки сміття поруч з баком.

Старі костюми одягу.

Місто очищається.

Незвичайний батрей, вбудований в тротуар. Я не знаю, як це зручно, але люди люблять. Ще не зрозуміло, як викласти сигарету перед викинути його в загартування.

Нідерландська відсвяткувати свій день народження, вони орендували човен

ЗАМОВИТИ Як ви не любите сучасних трамваїв?

Новий автобус Амстердама. Пам'ятайте, коли я розповідав вам про розширені публічні транспортні системи BV (APTS), які запровадили міську владу Ейндховена, щоб розробити багатоповерховий міський артикулований автобус Phileas модульний дизайн? Ну, вони зробили автобус для Амстердама.

Велосипеди

683250Р.

З кожним роком велосипед в Амстердамі стає краще. Тут є треки всюди, розмітки, окремі вогні трафіку. Найзручніше місто для велосипедистів у світі.

р.

Автомобільний велосипед.

р.

Поліцейський політехнічний аудит.

Наші вітрильники приїхали до міста вентилятором.

Великий натовп моряків відразу очолювався на червоному світлі району. З етичних причин я не хочу показати вам, як ви отримали знати Амстердам. Але було кілька моментів, коли я почав турбуватися.

Після всього, в Амстердамі ви можете досить випадково побитися в сусідство з гей-барами. Не зрозуміло, хто.

Він мухав в Москву ніч. Аеропорт Амстердам має чудовий оглядовий майданчик на даху. На відміну від Берліна Tegil, готель вільний. Для тих, хто любить стріляти літаки, рекомендую їх.

Джерело: zyalt.livejournal.com