Для чого можна втратити батьківські права

Нова Джерсі пара Дебора і Хіти про те, щоб бути смугастими батьківських прав для надання їм дітям наречених імен. У грудні 2008 року в супермаркеті замовили торт, який прочитав «На День народження, Адолф Гітлер». Пекари перевертають їх вниз. Але вони стверджують, що це ім'я свого трирічного сина.

549373

Соціальні працівники, які відвідали Кемблети, виявили, що молодші сестри Адельфів не мали екзотичних імен - Йоцелін Еріанська нація, яка означає «Арянська нація», а Гонслер Хінлер Янін, який отримав свою назву на честь одного з найвідоміших діячів Третього Рейха, Генріха Хіммера.

Крім того, соціальні працівники були шоковані великою кількістю знаків нації в будинку, де мешкали маленькі Адельф Гітлер. Всі три дітей передані до догляду за соціальними службами, де вони все ще. У судовому порядку було прийнято справу про можливе позбавлення батьківських прав.

р.

Це час для випробування. Новий Джерсі резидент Heath Campbell, що зіткнувся з батьківським дисенфранцузьким футляром, з'явився на суді слухання в повній формі нази з нацою тату навколо шиї. Його пристрасть була в повному параді.

Р

За словами Кембеля, законом, його політичні погляди не можуть використовуватися проти нього у разі позбавлення батьківських прав.

"В основному говорять про мої погляди і що я нац, - сказав Кембелл перед слухом. "Нехай мені довести світ, що я хороший батько. Я ніколи не лікував дітей, я просто дав їм нормальні імена.

р.

На жаль, він одягався в назі уніформи, Campbell сказав, що це не зашкодить справу: Якщо вони хороші судді і хороші люди, вони будуть виглядати всередині, не що зовні.

Джерело: asaratov.livejournal.com