Бодибилдерши

Я подарую вам пристрій всього часу – Nokia 3310. І я запропоную вам пам'ятати його віртуї, послухавши історію однієї людини.

р.

Вчора я пішов в друг, який тримає невеликий стільниковий люмп і був надзвичайно збуджена того, що я бачив - в ряді були чотири, здавалося б, новий Nokia 3310. Я дивився, вони нові? Що це? Від того, де дерево, хто не міг сказати, він тільки підтвердив, що певна партія була імпортована з деяких країн за кордоном. Я думав, виклик! Повернувшись за пару годин пізніше, він приніс потрібну суму (799 р.) і взяв спалах з минулого. Варто відзначити, що в той час немає телефону.

Я зрозумів, що телефон є або хлопчиком, або був грубість від лежачи вниз.

Там вона, дарлінг.

Я пам'ятаю мого дитинства. Я пам'ятаю, коли я побачила своїх батьків для моєї першої труби, пишитися, підняти підборіддя.

Перший день я попросив мені бабуся, щоб зателефонувати мені близько півгодини. Її запит було незрозумілим, і я був високий, щоб отримати бажане диво в трамваях і голосно сказати, що я не встигнути поговорити.

Починаємо кульку.

Працює!

Тут настає незабутнє змія. Я не пам'ятаю, що вона не втратила мій пульс.

Підвіска іконка

При спробі встановити російську мову, виявилося, що немає такої можливості, що означає, що трубка є чистою іноземною.

Вибір англійською мовою, hieroglyphic, малазійською і неяскравою.

Приємна ностальгія, кожен.