Будкострой для нового друга

Один чоловік отримав цуценя. Так він вирішив побудувати стенд для нового сімейного друга. Прочитайте історію цуценя та його нового дому.
Також див.: З своїми руками: гамма з підручних засобів (7 фото)

Я ніколи не був собакою в житті.

Але я знав, що собака потрібна вдома, хороший будинок.

р.

Я промалював через мою шафу і підібрав деякі дошки.

Вони повинні зробити гарну підлогу. цуценя затвердила новий секс, залишаючи його мокрими позначками на ручці моїх інструментів.

У пошуках матеріалу для стін нового кабіни я поїхав по старому віконному каркасу, який на обіді буде сто років.

р.

Так я вирішив принести їх до столу...

1935 р.

Я страждав протягом тривалого часу, підбираючи всі нігті з радянських віконних рам.

Каркас успішно підбивається до підлоги ... Я тримала мислення... Чи росте велика собака? Тому будинок вирішив зробити для росту і цуценя, ймовірно, курс моїх думок був до моєї лижі.

631562

Моя смужка Маска відобразила новий гість...

Її погляд трохи божевільний, але нічого не звикне до неї з часом.

Я боївся, що цуценя в зимовій кабіні буде витягуватися знизу і вирішив утеплити підлогу з листом піни.

Добре, як тільки утеплений підлогу, потім стіни слід також утеплити.

У процесі ми думаємо про назву цуценя, і шукаємо підхід до нових власників.

Стенд ізольований ... ми повинні мати щось, щоб обшити його ... Є старі шафи в гаражі ... :) І закручуємо фанери до дна.

При отриманні задньої стінки від звичайної радянської шафи в гаражі, закріплюємо її в внутрішню частину кабіни, попередньо відкривши її.

р.

Щось ... Головне, що ні нігті не болить всередині кабіни... бо це може пошкодити наш новий гість і заснути його.

Свердла в новий будинок.

Спробуйте і закріпіть його.

Під час складання заливають між стінами піномонтажу в щілинах, низ обробляють антисептичними, і покриті лаком, що дерево не збирають вологу знизу.

Прихована до дна кабіни пластикова труба, яку я знайшов за будинок стіною ... і встановив кабінку на аркуші заліза, яка була залишена після демонтажу бруса цієї весни.

Щоб утеплити дах ще не встигло ... але краще віднести дощ до кінця літа, ніж блукати по вулицях без даху або будинку в пошуках їжі, вогнища і ніжних власників. цуценя була названа Рекс! Я думаю, що він любив новий будинок. Я зробив - курка.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное