764
Пристосування HR-директора
Дуже успішний HR-директор потрапив на автобус. Її душа троянда в воротах раю, де Святий Петро зустрівся з нею.
«Чи не існує HR-професіоналів, ми не знаємо, що робити з вами. й
- Просто дайте мені в.
Я буду любити, але я маю замовлення з вище. Ми запрошуємо вас провести день в небі і день в пеклі, після чого можна вибрати, куди провести стажування.
- Я вже вирішив. Я волію піти на небо.
Але ми маємо правила, в першу чергу
Петро прокинув ліфт і директор з персоналу пішов до пекти. Коли двері відкриваються, вона знайшла себе на прекрасному пішохідному курсі та сільському клубі, де вона зустрічалася з усіма її HR-директорами. Вони були веселими і запам'яталися кращими моментами їх життя.
Зустрівшись з Девілом здивує її, так як він вийшов, щоб бути досить приємною людиною. На вечерю з’явилася багато танцюючих і красивих вечерь, після чого вона розповіла про те, щоб кожен, отримав в ліфті і провів свій наступний день в небі, граючи арфа і співаючи пісні.
Про це заявив Святий Петро.
Ну, я ніколи не думав, що я хотів би зробити це перед, тому що я дійсно хотів це на небі, але я був більш веселий в пеклі.
Петро прогулявся на ліфті і знову пішов. Двері відкривали відходи, які виглядали як скидання. Вона побачила своїх колег у торренному одязі, забравши сміття в пакетах. Він прийшов до неї і взяв її руку.
«Я не розумію», - сказала вона, харчування, «подарунок все було красиво, і весело, але сьогодні все страшно і мої друзі таким чином. й
«Весь день ми отримали вас, і сьогодні ви перебуваєте в стані», - відповіли девіл.