7 Успіхів від Warren Baffetta

1,1 км Милт – держава розуму

"Я завжди знаю, що я буду багатим. Я ніколи не сумнівав, що за хвилину. - Варрен Буффет.

2,2 км Успіх більше великого банківського рахунку.

«Коли людина живе на мій вік і має людей, які люблять його, це успіх». Неважливо, скільки грошей у сейфі. Це також важливо, щоб зробити те, що ви любите і зробити це добре. Я ніколи не зустрілася з успішними людьми, які не люблять. Життя таких людей є нездатними. й

3. У Ви отримаєте менше, ніж ви заробите.

«Якщо ваш корабель витікає, краще використовувати енергію, щоб змінити корабель, ніж на патч отвори». - Варрен Буффет.

Ви не можете бути фінансово успішними, якщо ви не керуєте витратами. Warren Buffett відомий як модний спосіб життя, незважаючи на його багатоповерховий долар Він все ще живе в будинку він купив в 1958 році за $ 31,800 і приводить використовується Лінкольн.

4. У Не приймати споживчі кредити

Скоріше ви усвідомлюєте, що споживачизм – це соціальна чума сучасних часів, запалюється великими корпораціями, щоб зробити роботу для них, швидше можна відмовитися від зайвих речей. Тільки фольга купує сьогодні, що він може працювати тільки завтра. У зв'язку з тим, що протягом одного дня, ваш борг все ще залишиться.

5. Умань Виберіть правий тадол

«Час з людьми, які ви думаєте, краще, ніж самі. Це допоможе вам рухатися в правильному напрямку. - Варрен Буффет.

6. Жнівень Гемблинг для фольців

«Рулі 1. Не втратити гроші. Руле 2. Не забудьте правило No1. - Варрен Буффет.

Білл Гейтс один раз визнав, що він часто парі з Buffett, але не більше одного долара.

7. Генерозити і благополуччя йти руками в руці.

«Чи не існує мільярдерів, я знаю, що гроші змінилися за визнання. Якщо вони були ідіотами до того, як вони багаті, то вони просто стали ідіотами з мільярдами. - Варрен Буффет.