_ Новини
Willpower є однією з основних особливостей характеру людини. Вони часто говорять “характер” замість “willpower”. Це не випадково, тому що на скільки людина розвивається, залежить від того, як він може реалізувати свої інші якості.
Деякі люди (особливо жінки) кажуть, що вони не потрібні волі або це не потрібно. «Я не маю волі». У той же час, вправа і холодний душ вранці з прозорою совістю переносять до наступного понеділка, або інший сигарет виводиться з пакета або щось інше, що повинно бути покинутий. Звісно, ці люди просто лежачи до інших, і, можливо, навіть самі, покриваючи їх слабкість. Таким чином, ці люди протестують, якщо вони називаються безсоння. Кожен хоче персонажа. Таким чином, бажано починати поліпшувати себе з вихованням волі.
Розвиваючі сили є дуже складним процесом. Після всього, в суть, це насильство від себе, співвідношення, щоб зробити те, що не хоче робити, або навпаки, відмова того, що дійсно хоче зробити. На мій погляд, краще розвивати сили волі, займатися спортом (і, найголовніше, систематично і не для кліща). У спорті ви постійно повинні досягти певних результатів, подолання різних труднощів і другого себе. Друге само, яке бджілить вас в ліжку ще п'ять хвилин вранці, хоча ви вже пізно. Це мене, що змушує вас купити ще один бункер або пакет сигарет, хоча ви вирішили останню ніч не купити знову. Це мене, що заспокоює вас, “Зима, це не те, що важко чистити після інших”, хоча ви знаєте, що це не ваш поворот і все кип'ятіння всередині. Цей другий само в кожній людині і майже кожен з нас щодня, багато разів вступає в бій з ним. І ось, як у спорті, ви відчуваєте як радість перемоги, так і гіркоту поразки, якби ви змагалися з іншою людиною. І як часто ви переможете ці борти показують ступінь розвитку вашої сили. Ви два в одному, але ви перший. Тож майстер у себе повинен бути вам. У той, хто вже припинив боротьбу, як чоловік, що пригнічує вічність і контемпт.
Я підкреслюю, що спорт не повинен бути як фізична освіта в школі - двічі на тиждень, щоб подати урок, і в той же час весело. Це не повинно бути поїздка в тренажерний зал, але тренування. Якщо ви приймали ковзани і друзі для компанії, поїхали на ковзанку і ковзали там протягом години - це чудовий, це здоров'я і хороші емоції. Але це не спорт, це активний відпочинок. Навчання починається, коли ви встановлюєте себе завдання бігу 20 лапсів (30.40,...) в цю годину. При такому підході настає час, коли твій другий буде шаутом, «Достатньо!» Я не можу зробити це більше! Чому все це? Це може бути шкідливим. Це момент, який вам потрібно! Тільки зараз ви маєте можливість збільшити свою силу. Тепер ваш ворог є вашим другим. Якщо ви не втратите супротивника, ви не можете зловити, ви втратите свою другу себе. І не бійся не опонента, але другий мене. Пам'ятайте, скільки разів вона дасть вам вниз, зраділи вас, поцікавити його, пропустити його, відправляти його - він повинен бути пригнічений будь-яким чином. Якщо ви протистояєте, не відсмоктуйте до неї - ви переможете! Ви не виграли навіть якщо ви ніколи не зловили з однією біговою передньою (можливо, це Сергій Клевчен :)) Якщо ви перемагаєте боротися з собою, ви обов'язково відчуєте його. Після закінчення навчання ви відчуєте вичерпне, але водночас ви відчуєте емоційний ліфт. Привітання – це успіх, ви ставите трохи міцніше! Я повторю – спорт може бути будь-яким: бокс, бадмінтон, танці, шахи. Головне - інтенсивність навчання.
Успіх приходить тільки при кожному навчанні приносить людину краю своїх здібностей. Кінець тренінгу повинен переходити в катування.
Усі дії, прийняті для того, щоб виготовити вольові зусилля, спортсмен повинен вести енергійно і в високих темпах.
Але якщо ви ще не досягнете успіху з спортом, то це не проблема. Щодня життя забезпечує необмежені можливості для самовдосконалення. У кожному новому день перше, що відповідає нам: годинник сигналізації вже є випробуванням для більшості людей. Наприклад, мій мозок вранці часто відмовляється приймати будь-який розумний аргумент, який я можу бути пізно для роботи. І тільки коли я можу поставити питання безпосередньо перед собою: "Чому, де твій буде?" Я піднімаюся. А потім протягом всього дня ми знайдемо себе в багато подібних ситуацій, де ви повинні прийняти рішення, щоб зробити щось або не зробити щось, і якщо ви робите, коли і як. І часто ми змагаємось не приймати рішення, але тим, що простіше реалізувати. Саме там, де потрібно проціджувати, змушувати себе робити, змушувати себе себе думати. Тому що ніхто не змусить вас зробити те, що потрібно. Якщо хтось змусить вас, то він змусить вас думати і робити, як він потребує. Щоб протистояти їй, вам потрібно буде знову закріпити вашу руку. Щоб пройти життя в напрямку, в якому потрібно, і не плавати, де ви займетеся, вам доведеться процідити ваш буде часто і часто. І це, як м'яз, від постійного вилучення стане міцніше і міцніше. І коли ви достатньо зміцните свою силу, його часте натяг не викликає такого дискомфорту, як спочатку. Ви також побачите, що ваше життя змінилося для кращого.
У висновку я даю гарне правило, яке дає будь-яку людину, в будь-який час, можливість навчати свою силу.
Додайте собі, що в цей момент ви не бажаєте це зробити і зробити це.
І ще важливий момент:
Для досягнення ефективності вправ, спрямованих на виховання волі. Силі були знищені спроможність до визвольних зусиль.