973
5 відповіді на запитання
Ми рекомендуємо тримати його на стіні, щоб ви не втратите його!
1,1 км Якщо я зареєстрований в Санкт-Петербурзі (Самара / Томськ / Уфа), але жити в Москві, можна якось оформити ІП тут?
На жаль, немає. Реєстрація IP здійснюється тільки на місці проживання. Виняток при реєстрації на місці проживання в паспорті немає. Після чого реєстрація ІП можливо на місці перебування.
2,2 км Чи потрібно вказати тип активності при реєстрації IP? Скільки видів можна вказати?
Вкажіть тип активності при реєстрації IP обов'язково. Це може бути один або кілька. Якщо є більше 10, 20 і т.д., то додаткові листи А до заявки на реєстрацію ІП заповнені. Хоча не існує ліміту на кількість заходів, ми рекомендуємо вам вказати лише ті, які ви дійсно плануєте займатися. Наприклад, для відкриття інтернет-магазину достатньо вказати код OKVED 52.61.2.
3. У Чистий Я отримую себе і застосуйте книгу? Чистий Я продовжую працювати за договором про працевлаштування після того, як я ставаю ІП?
Ні, IP не може зайняти себе і відповідно зробити запис про це в робочій книзі. Як правило, не забороняється поєднувати трудові та ділові заходи. Але це обмеження стосується, наприклад, до службовців та співробітників внутрішніх справ. Вони не мають права здійснювати підприємницьку діяльність разом з основною роботою.
4. У Мій роботодавець оплачує страхові премії за заробітну плату. Чи потрібно сплатити власний страховий платіж?
Так, так як договір про працевлаштування з вами укладається як фізична особа, не фізична особа.
5. Умань Я IP тепер, що далі?
Працюйте і вирощуйте свій бізнес. Не соромтесь бажання бути власником малого бізнесу. Будь-який, хто працює стабільний і прибутковий бізнес, великий або невеликий, може бути гордістю себе.