1364
9 Фрази Ви не повинні казати Клієнтам на телефоні
р.
1. "Я не знаю."
Крім того, «З’ясуйте мене це питання» («Ви можете трохи чекати, поки для мене, щоб уточнити інформацію».
2. "Я не можу пообіцяти нічого."
Крім того, «Я зроблю краще вирішити вашу проблему. й
3. "Я не розумію тебе."
Крім того, «Розміріть, будь ласка» («З’ясуйте мене, якщо я розумію тебе правильно».
4. У "Ви мене не помилилися."
«Я хотів би сказати, що...»
5. Умань "Ви повинні."
Крім того, «Вирішити своє питання якомога швидше, ви можете...». (Це буде чудово, якщо ви...)
6. Жнівень "Ви неправильно."
«Так, я погоджуюсь з вами, є така думка». . ?
7. Про нас "Одна друга" (Не вішайте, залиште на лінії)
Як правило, мені потрібно хвилину до ... Чи можна ви почекати на лінії або подзвонити вам? ?
8. У Це останній елемент на складі.
Альтернативно, «Цей продукт активно продається, а наступна доставка не очікується найближчим часом. й
9. Навігація "Як ви знайшли нас?"
Як ви дізналися про нас? й
І тепер для тих, хто хоче продовжити ...
4 загальні помилки, зроблені менеджерами
Використання дімінутивних слів у розмові з клієнтом. Наприклад: додаток, дзвіночок, покупка, підрядник і т.д.
Надмірна обсесія. Вам не потрібно намагатися отримати максимальну інформацію від клієнта, при цьому повністю ігнорувати його «інформаційні побажання».
Немає паузи, проведення розмови «на машині».
Висушений меморанізований текст повинен бути «виготовлений» дозований, з акцентами і паузами, інакше клієнт може відчувати себе непотрібним.
Зловживання «сумнівними словами» в розмові з клієнтом. Може бути, можливо, можливо, я не впевнений, і т.д.
1. "Я не знаю."
Крім того, «З’ясуйте мене це питання» («Ви можете трохи чекати, поки для мене, щоб уточнити інформацію».
2. "Я не можу пообіцяти нічого."
Крім того, «Я зроблю краще вирішити вашу проблему. й
3. "Я не розумію тебе."
Крім того, «Розміріть, будь ласка» («З’ясуйте мене, якщо я розумію тебе правильно».
4. У "Ви мене не помилилися."
«Я хотів би сказати, що...»
5. Умань "Ви повинні."
Крім того, «Вирішити своє питання якомога швидше, ви можете...». (Це буде чудово, якщо ви...)
6. Жнівень "Ви неправильно."
«Так, я погоджуюсь з вами, є така думка». . ?
7. Про нас "Одна друга" (Не вішайте, залиште на лінії)
Як правило, мені потрібно хвилину до ... Чи можна ви почекати на лінії або подзвонити вам? ?
8. У Це останній елемент на складі.
Альтернативно, «Цей продукт активно продається, а наступна доставка не очікується найближчим часом. й
9. Навігація "Як ви знайшли нас?"
Як ви дізналися про нас? й
І тепер для тих, хто хоче продовжити ...
4 загальні помилки, зроблені менеджерами
Використання дімінутивних слів у розмові з клієнтом. Наприклад: додаток, дзвіночок, покупка, підрядник і т.д.
Надмірна обсесія. Вам не потрібно намагатися отримати максимальну інформацію від клієнта, при цьому повністю ігнорувати його «інформаційні побажання».
Немає паузи, проведення розмови «на машині».
Висушений меморанізований текст повинен бути «виготовлений» дозований, з акцентами і паузами, інакше клієнт може відчувати себе непотрібним.
Зловживання «сумнівними словами» в розмові з клієнтом. Може бути, можливо, можливо, я не впевнений, і т.д.