1054
10 Шляхів імпресування інвестора
1,1 км Почати реальний бізнес надовго.
Це здається очевидним, але не всі підприємці це роблять. Більшість цілей для швидкого стрибка до IPO або перепродажу. Але для венчурних капіталістів нічого не спокусливо, ніж компанії, які уявляють, можуть зробити різницю у світі і довго приїхати.
2. Внутрішні джерела
Венчурні капіталісти – лінь. Ми хочемо все на срібній пластині. Ми вважаємо, що хтось знає і довіряє нам хорошу ідею. Найкращі рекомендації для нас – адвокати корпоративних фінансів, викладачі коледжів та CEO компанії нашого портфеля.
3. Дотримуйтесь правила 10/20/30
Презентація Power Point повинна бути не більше 10 слайдів за 20 хвилин, а найменший шрифт не повинен бути менше 30 балів. І так, що припустимо, що у вас є патенти, графіки, відкриті джерела інформації тощо.
4. У Показати позитивний динамічний
Найлегший спосіб довести, що у вас є гідний бізнес, щоб показати, що він генерує дохід. Єдиний спосіб вірити у вашу презентацію – показати грошовий потік у вашій компанії. Показати повернення і ви побороте довіру інвесторів.
5. Умань Чистий бізнес
По-перше, інвестори венчурного капіталу є мереживними, тому бізнес, який ви представляєте, повинні бути чистими. Це означає, що не повинно бути ніяких позовів, ніхто не повинен вимагати свого майна і т.д.
6. Жнівень Відновити все.
Якщо у вас є щось ховати, не варто відразу ж розповісти інвесторам про це. Але потрібно робити пізніше. Найгірше, що ви можете зробити це дивним венчурним капіталістам з поганими новинами.
7. Про нас Відмітити ворога
Інвестори люблять конкурс, що доводить, що ринок існує.
8. У Новий
Поверніть увагу на фігури у звіті останнього місяця. Кожна нова ляга знижує шанси на фінансування на 25%.
Ви не отримаєте ніяких грошей.
9. Навігація Не зловживати в трапі питання.
Інвестори використовують два види питань: Ви бачите себе як довгостроковий CEO цієї компанії? Що таке ліквідність вашої компанії?
Корисна відповідь на перше питання - "Моя мета - побудувати велику компанію". Якщо час показує, що потрібно крокувати в інтересах компанії, я раджу це зробити. й
Правильна відповідь на Друге питання – “Для чесності, я не думаю занадто багато про ліквідність”. Моя команда і я зосередилася на продукті. Якщо ми можемо побудувати велику компанію, я впевнений, що буде ліквідність. й
10. Вимірювання менше і виконання
Усе, що ви сказали, будьте впевнені, що результати відповідають очікуванням. Покажіть мені прототип раніше. Забезпечити список рекомендацій раніше. Все, що ви не повинні робити, перш ніж витрачати гроші.