1141
Секрети багатства
1,1 км «Я роблю своє життя». «Життя – це те, що відбувається мені. й
Гроші дуже важливо в зонах, в яких він використовується, і не важливо, де це не потрібно.
Коли ви скаржаєте, ви стаєте живим магнітом, приваблюючи проблеми.
Заява: «Я створив правильний рівень фінансового успіху. й
2,2 км Багаті люди грають гроші гри, щоб виграти. Погані люди грають гроші гри без втрати.
Якщо ваші цілі зручні та комфортні, ви, ймовірно, ніколи не отримаєте багатих. Але якщо ваша мета полягає в тому, щоб досягти багатства, то шанси ви будете відчувати себе комфортно.
Ми прагнемо стати мільйонером.
3. У Багаті люди хочуть бути багатими. Погані люди хочуть бути багатими.
Основна причина, чому більшість людей не хочуть, тому що вони не знають, що вони хочуть.
Якщо ви не повністю і справді прагнете до досягнення багатства, то, швидше за все, ви не отримаєте.
Заява: «І заставу бути багатим».
4. У Багаті люди думають великий. Погані люди думають про дрібні речі.
Закон про генерацію доходів: Ви будете оплачені відповідно до вартості, яку ви надаєте на ринку.
Заява: «Я думаю великий. Я хочу допомогти тисячам людей. й
5. Умань Багаті люди зосереджені на можливості. Погані люди зосереджені на перешкодах.
Заява: «Я фокусуюсь на можливості подолання перешкод. Я готовий до чогось. й
6. Жнівень Багаті люди захоплюють інших багатих і успішних людей. Погані люди пережили багатих і успішних людей.
Заява: «Я захоплюю багатих людей. Я люблю багатих людей. Я збираюся бути одним з багатих людей.
7. Про нас Багаті люди взаємодіють з позитивними та успішними людьми. Погані люди взаємодіють з негативними і неуспішними людьми.
Заява: Я моделлю поведінку успішних людей. Я говорю з багатими і успішними людьми. Якщо вони можуть зробити це, щоб я можу я.
8. У Багаті люди готові просувати себе і свої цінності. Погані люди думають про продаж і просування.
Лідери роблять більше грошей, ніж їх послідовники.
Я можу поширити свою цінність іншим з пристрастю та ентузіазмом.
9. Навігація Багаті люди вище своїх проблем. Погані люди нижче своїх проблем.
Секрет успіху не намагатися уникати, позбутися від, або зробити ваші проблеми; секрет полягає в залученні вашого зростання, поки ви не будете підніматися вище будь-яких проблем.
Якщо є велика проблема в житті, це означає, що ви маленька людина.
Заява: «Я над усіма проблемами. Я можу обробляти будь-яку проблему. й
10. Багаті люди є великими одержувачами. Погані особи погані одержувачі.
Якщо ви думаєте, що ви гідні того, що ви. Якщо ви не знаєте, що ви не гідні, то ви. Ви живете в житті.
Для кожного відправника необхідно приймач, і для кожного ресивера обов'язково повинен бути довідник. Гроші зроблять вас більше, хто ви.
Як ви думаєте про те, як ви робите все інше.
Заява: «Я великий одержувач. Я відкрита і готовий прийняти величезну кількість грошей в житті.