1053
Велика реакція.
Від великої сітки. Не наш. Але мені дуже сподобалося. Тема досить актуальна - спроба розлучення звичайного лоша в плоскому місці. Не вдалося.
Це був кілька років тому в Москві. Я працював в основному з дому і в найбільш критичний момент, оскільки це зазвичай буває, комп'ютер вийшов і не хотів би включити. Не було часу, щоб перейти до деяких семінарів, і як його знайти без інтернету? Але в вхідних вішалках телефонів всіх видів послуг, таких як "люда на годину" і "Отримати комп'ютер швидко."
Дзвоніння. Гойдалий будинок практично безкоштовно. Майбе 100 рублів. Незабаром прибуває палітний молодий чоловік. Швидко демонтує комп'ютер, проводить діагностику, знаходить щось вигорне, говорить мені вартість - 500-600 рублів, я погоджуюсь, він швидко змінюється і каже:
- Ви отримали багато пилу тут. Зайдіть пилосос?
- Звісно я до.
І я проваджу йому звичайний домашній пилосос.
У 2-3 хвилини видаліть всі пили зсередини комп'ютера і збирає її.
Я шукаю його і думаю: «Що відповідальний працівник, незалежно від того, де ви знаходите їх – ви повинні дати йому гроші на чай. й
Після складання він підготував деякі папери, гарантій і рук мене:
3600 рублів, посмішки і дає квитанцію.
Я займав його: 600 рублів запасних частин, 3000 рублів очищення комп'ютера !!!
Я був безмовним. Стійка і ебать. І він посміхається так приємно, що навіть приїхати в обличчя, якось некомфортний.
Я прокинувся в хвилину і сказав:
до Це буде 1 400 рублів.
Він так наїв:
Ви тільки маєте 5,000 доларових векселів?
до Ні, - Я кажу - 5000 рублів - це оренда мого пилососа.
З якоїсь причини він припинив посміху. І було досить 600 рублів за нього.
Це був кілька років тому в Москві. Я працював в основному з дому і в найбільш критичний момент, оскільки це зазвичай буває, комп'ютер вийшов і не хотів би включити. Не було часу, щоб перейти до деяких семінарів, і як його знайти без інтернету? Але в вхідних вішалках телефонів всіх видів послуг, таких як "люда на годину" і "Отримати комп'ютер швидко."
Дзвоніння. Гойдалий будинок практично безкоштовно. Майбе 100 рублів. Незабаром прибуває палітний молодий чоловік. Швидко демонтує комп'ютер, проводить діагностику, знаходить щось вигорне, говорить мені вартість - 500-600 рублів, я погоджуюсь, він швидко змінюється і каже:
- Ви отримали багато пилу тут. Зайдіть пилосос?
- Звісно я до.
І я проваджу йому звичайний домашній пилосос.
У 2-3 хвилини видаліть всі пили зсередини комп'ютера і збирає її.
Я шукаю його і думаю: «Що відповідальний працівник, незалежно від того, де ви знаходите їх – ви повинні дати йому гроші на чай. й
Після складання він підготував деякі папери, гарантій і рук мене:
3600 рублів, посмішки і дає квитанцію.
Я займав його: 600 рублів запасних частин, 3000 рублів очищення комп'ютера !!!
Я був безмовним. Стійка і ебать. І він посміхається так приємно, що навіть приїхати в обличчя, якось некомфортний.
Я прокинувся в хвилину і сказав:
до Це буде 1 400 рублів.
Він так наїв:
Ви тільки маєте 5,000 доларових векселів?
до Ні, - Я кажу - 5000 рублів - це оренда мого пилососа.
З якоїсь причини він припинив посміху. І було досить 600 рублів за нього.