Брайан Міллар - директор стратегії в Sense Worldwide. Працює з клієнтами, такими як Nike і Vodafone. До цього працював в рекламних агенціях Огілви та Саатчі та Саатчі.
У мене була ця ідея: якщо я працював там, і там, мій геній буде очевидним для всіх, і я досягла блискучих результатів. Але це не вимагає роботи «від них і там». Ось 5 способів, які ви в даний час працюємо.
Що я можу сказати? Мені потрібні гроші. Я шукав роботу зараз. Телефонний ранг. Рекрутер сказав мені про компанію, яка обіцяє багато грошей і де почати завтра. Один лов: він був хрещеним, страшним рекламним агентством. Зайдіть в свій рецепшн-зал був схожим на фільми жахів. Тільки в холодному поті я не кинув басейни крові, але за допомогою реклами, що це агентство зроблено.
Якщо ви працюєте в креативній індустрії або намагаєтеся знайти місце в ній, то ви, ймовірно, бачили галузеву легенду, яка попросила до подіуму, щоб зменшити кар'єрні поради. Його історія майже завжди йде так: його перший роботодавець був найхолоднішим підприємством в галузі. Він працював там багато років, заробляючи мене пені. І тоді він став творчим директором в іншому великому місці, а потім почав власну компанію, яка попередила взяти по всьому світу. Тепер не кожен може це зробити. За визначенням, половина компаній в будь-якій галузі нижче середнього. І хто має працювати в них. В одній точці, що людина була мені.
Ви не знайдете, що робота на зв'язку У профілі: Я не можу працювати там. Але коли я пішов через шість місяців, я мав деякі досить хороші оголошення журналу, які дали компанії свою першу велику нагороду. Я дізнався про різницю між хорошою і поганою компанією. Тексти пісень, а це означає: Вони не те, що ви думаєте, що вони є.
1,1 км Подумайте, що Ваш роботодавець як хороша компанія в майбутньому.
«Робота, якби ви живете на ранні роки більш гідного народу». Ці слова поводяться в камінь на стіні Шотландського парламенту. Тексти пісень, а це означає: І вони висять на столі. Якщо ви працюєте в полігоні, вам не потрібно діяти, як ви працюєте в полігоні. Побудувати стартап у власній голові. Напишіть проявляється. Приходьте працювати в одному будинку, як і всім іншим, але слідуйте ідеалам вашого невидимого запуску.
Nancy Wonck - партнер Swim, тренерська компанія для креативних директорів. Вона консультує для створення власної мікроклімату в межах компанії. "Що бажати? Дізнайтеся, що проблема для бізнесу. Отримати групу разом і мозку. Головне - це різноманітність: дайте чоловіка від відділу фінансів, дайте новий стаж з горінням очей, нездатний само цензури. Навіть «розумні» клієнти дізнаються і оцінять хороші ідеї. І якщо ця блаженність виробляє великий результат, вона зазвичай заслуговує прощення.
Ви не єдина людина в компанії, яка є компенсацією. Для роботи над «стартами всередині страшної компанії». Підберіть кілька людей і ви побачите, що це перші дні чого краще.
2,2 км Хороші компанії не більше талановитих, але більш притулок.
Джеймс Бонд є найвідомішим фантастичним персонажем світу. Як ви можете зробити поганий фільм James Bond? Дуже просто. Прийміть всі зміни, які Вам пропонують. Це саме те, що сталося, коли вони вперше спробували зробити Бонд фільм. Уявіть, як це все було: Бонд занадто англійська для нашої аудиторії. Зробіть його американцем. Джеймс - претенсивне ім'я. Нехай це Джиммі. І так далі.
Я недавно говорив з одним з найбільш успішних комерційних директорів в Каннах. За останні кілька років працював з деякими найбільш відомими рекламними агенціями, але його кар'єра почалася на невеликій провінційній фірмі. Так, що різниця, я запитав його, між великим агентством і розпадом?
"Це не про таланти", - відповів він. Не існує багато посередників в поганих компаніях. За найгіршими відео в світі часто багато блискучих думок. Відмінність полягає в тому, що кращі агентства, що чіпають ідею. Не дозволяйте його розмити і безглуздими. Більшість поганих ідей почалася з правих думок. Але по дорозі вони розгорнулися під вагою мільйонів дрібних поліпшень. Поставити Бонд. Джиммі Бонд.
3. У Що таке сита тільки тут.
Кожна компанія має когось, хто говорить про це. Таких людей уявляють ідеальну компанію, де клієнти ходять з вулиці, брендішуючи чекбук, і виграйте їх нагороди. Звісно, вони не працювали в такій компанії, але їх друзі неодмінно працювали. Тепер, не будучи тим, що людина.
Щодня ви знайдете себе в хорошій компанії. Але буде люди, які ходять в передпокої, і збивати, "Цей вид начинок не буває в Dro5a". Щодня ви можете закінчити роботу в Dro5a. І я впевнений, що те ж саме буде там. А потім хтось напевно скаже, "Чому не буває ніякого роду речей".
Місце, де «не буває» існує тільки в свідомості відсторонених людей. Якщо ви повинні поговорити з ними, принаймні спробуйте не думати, як вони. На початку кар'єри є великий спокуса з'являтися крутими і цинічними. Але це те, як ви ввімкнете в неглибокість.
4. У Час роботи
Девід Огілви взяв участь в роботі. І багато його знаменитих рекламодавців не були створені на своїй головній роботі. А якщо Огілви, аристократ рекламного світу, ім'я якого знаходиться на знакі одного з найбільших агентств, не соромно придумати круті речі у вихідні, то можна це зробити. Протягом багатьох років неформальна команда в Огілві під керівництвом одного великого спортивного клієнта у вільний час. Я був членом команди. І я думаю, що старий Дайв затвердив.
5. Умань Найкращі можливості прямо перед вами.
Нещодавно опубліковано перелік клієнтів, які рекламодавці хотіли б працювати з виданням. До речі, список був розчаруванням. Список великих брендів. Що таке розвага для бренду, що хтось ще зробив? Коли я почав працювати на оголошеннях IBM, технологічні компанії були своєрідними гетто для geeks. Всі модні люди зробили пиво. Але не було ніяких правил, практично ніяких очікувань, і якщо ви зробили щось гідне, люди помітили.
Якщо ви вийшли з ліфта сьогодні думають, «О, якщо Apple замовила мені оголошення, я зробив щось класно», то вам доведеться довго чекати.
Що б ви не працювали сьогодні, ви маєте можливість зробити щось дивним. А якщо ви працюєте над тим, що здається нудним, то люди будуть все більш вражені, коли ви робите роботу блискучо. А якщо ви перенапружилися жахливою компанією, ви працюєте, починайте нову компанію на голову.
Зайдіть до роботи, якщо ви на початку великого підприємства в майбутньому. І я пообіцяю тебе, це буде.