2102
Інформаційний бюлетень
Час ще не стоїть. Що відбулося вчора не цікаво нікому сьогодні. Пам'ятайте, що перший телевізор? У моїй пам'яті, з якоїсь причини він пов'язаний з рекламодавцем «снікери». О, дайвінг '90s!
У той час телевізійна реклама була відзначена багатьма як джерело цінної інформації. На телебаченні, радіо та газетах. І це не дивно, тому що ми були впевнені, що ЗМІ не запропонували нічого поганого, адже вони під контролем Центрального комітету КПРС і радянського уряду. У той час медіа почали поступово виходити з контролю держави і прийти під впливом різних бізнес-структур.
Я не знаю про вас, але сьогодні, я люблю платити гроші, щоб зробити оголошення зникне з екрана телевізора. До речі, ось реальна бізнес-ідея – надання послуг для фільтрування телевізійних трансляцій з реклами. Поведи мене, ви не будете клієнтами. Цей телевізійний ролик вже “зважився” кожен. Я думаю, що це буде дуже важко отримати дозвіл від телеканалів, щоб забезпечити такі послуги. Як круто буде дивитися телевізор без реклами!
Люди змінили ставлення до реклами. Ми почали розуміти, що рекламний продукт не завжди найкращий. Крім того, ми переконані, що цей продукт також може завдати шкоди нашому здоров’ю. Ми не довіряємо рекламу. Ось чому ми переключимо канали при запуску реклами.
Все це говорить тільки одне - традиційна реклама активно втрачає свою ефективність. Люди не привели до стиглих рекламних роликів або плакатів з посміхаючими обличчями відомих співаків і акторів. Клієнт не вірить у всі ці невідповідності, потрібно шукати індивідуальний підхід до нього, потрібні нові напрямки реклами. І одна з цих напрямків — інформаційний буклет.
Що таке інформаційний буклет і чому це потрібно
Згадайте, коли ми говорили про візитні картки та їх ефективність? Так, інформаційні буклети працюють ще ефективніше. Трута та вартість, вартість яких значно дорожче. Але, якщо мені складно сказати щось про газетну рекламу або рекламні розсилки, то інформаційні буклети можна назвати грамотними інвестиціями в просування мого бізнесу. Спочатку визначаємо цей тип реклами:
Інформаційний бюлетень - це невелика колекція корисної інформації, яка не реклама в природі.
Уявіть ситуацію: на вулиці 30 градусів застуди, ви дроєтеся по місту, розуміючи, що якщо ви не знайшли теплого укриття зараз, то, швидше за все, ваші яйця перетворяться на два льодові кулі, і вам доведеться тільки пам'ятати, як тільки ви могли б стати частиною світу. В короткий час ви підшлунковуєте для себе і ваших морозних яєць. І раптом ви помітили вхід в меблевий салон. Ви запускаєте куля в приміщення, і попередили, що ви дуже зацікавлені в меблів для будинку.
Відчувний менеджер радісно познайомить Вас на вході і представляє рекламну картку меблевого салону. Ви, звичайно, візьміть цей дорогоцінний подарунок, зробивши його зрозумілим, що ви будете тримати вашу візитну картку з паспортом і ніколи не частина з ним. Ну і з вашим боковим баченням ви подивитеся на найближчу кромку, щоб викинути цю картку, коли ви залишаєте магазин.
Але раптом ви бачите інформаційний буклет. Ви забираєте цю маленьку книгу кольорових зображень і ви починаєте його вивчати. Буклет розповідає про те, як вибрати меблі, що звернути увагу. Також вона розповідає про матеріали для виготовлення меблів, як вони відрізняються один від одного і які матеріали краще не використовувати при виготовленні меблів. Ви розумієте, що якщо вам потрібні меблі, то цей інформаційний буклет допоможе підібрати його правильно або замовити якісний дизайн меблів. Ви запитаєте менеджера, «Чи не зможу мені? Менеджер дивиться на вашу присуджену посмішку, потім дивиться на збиту і розірвану рекламну картку, готову до відправки до сміття, а з посмішки відповідей: “Особливості можна!” До речі, на вході в магазин знаходиться візитна картка. й
Ви можете втратити все, навіть інформаційний буклет. Відбувається різниця між «закриттям» і «покинутим». Узгоджено інформаційний буклет, як правило, покупці самі просять продавців-консультантів. Тому що це не має стопіви, без використання реклами. Він має цінну інформацію, яка може допомогти покупцеві зробити правильний вибір. І це неспроможність, що на вершині кожної сторінки є ім'ям Вашої компанії, її адреса та контактні телефони. Вони не заважають клієнту у вивченні корисної інформації, представленої в цьому буклеті.
Ось реальний приклад ефективної роботи даного виду реклами, як інформаційний буклет.
Що потрібно для ефективної роботи інформаційного буклета
При складанні інформаційного буклету завжди слід пам'ятати про такі важливі речі:
1,1 км Зміст буклета має бути корисним для потенційного клієнта. Якщо ви пишете автобіографію свого мами-права, то навряд чи такий інформаційний бюлетень буде зацікавлений покупця. Я також венчую, що інформація про модельний ряд меблевого каталогу, не змусить замовника виглядати вірно в очі і запитати, що ви даєте йому цю книгу. Але якщо буклет містить корисну інформацію, яка не реклама в природі, якщо клієнт не може відірватися від читання вашого інформаційного буклета, то можна припустити, що ви зробили творчий інноваційний рекламний рух, який сприяє розвитку вашого бізнесу.
2,2 км Інформація в буклеті повинна бути надійною. Ретельно перевірити всю інформацію, яку ви плануєте друкувати в буклеті. Ви повинні розуміти, що в цьому випадку ви дієте як найкращий друг і наставник для Вашого потенційного клієнта. Про всі особливості вибору меблів, чітко показують, як не зробити меблі, а які технології використовуються за сумлінними виробниками. Замовник повинен бачити, що вони не намагаються «поганяти» йому зараз, але навпаки, вони намагаються відкрити очі і показати йому які якісні меблі виглядає як. Не витримайте, дні ліри повільно загортають. Замінюється довіра між продавцем і покупцем. Це єдиний спосіб побудови ефективного меблевого бізнесу.
3. У Будь ласка, вкажіть, будь ласка, зв'яжіться з нами Не накладати на клієнта. Пам'ятайте, перш за все, проінформуйте його. Ви даєте йому харчування для думки. І найголовніше, ви даєте йому вибір. Він може придбати меблі з вас, або він може піти і замовити його від конкурента. Витримаєте, навіть письмо на всіх лобах в червоному фарбі «Купити меблі від IP Козявкіна», ви все ще не досягнете, що Козявкін став монополією на меблевому ринку. Таким чином, зателефонуйте, щоб купити в нашому часі, швидше за все, відчужуйте замовника від вас, ніж відключити. Але ненав'язливий, надійний підхід може стати мотивуючим фактором, який сприяє тому, що покупець віддав перевагу вашій компанії, а не конкурентам. Отже, необхідно вказати контактні дані на буклеті інформації, але щоб вони не зрізали очі» читача. Поведи мене, коли питання купівлі меблів вирішується, він обов'язково знайде координати на цей буклет і зв'язавшись з менеджерами.