1159
8 Причини залишити свою роботу в 2013 році
Переклад сенсаційної статті Джеймса Altuscher - інвестора, підприємця та автора багатьох публікацій.
1,1 км Корпорації не піклуються про вас.
«Наші письменники зайняли ведучий Twitter під їхніми постами» Багато людей, які слідують своїм обліковим записам у Twitter, і автори, починають вимагати зростання оплати. й
"Яка проблема?" Я запитав. «Не хочу, щоб ваші письменники були популярними і поважними онлайн? й
Ноп. Про нас Ми не хочемо виростити зірки. й
З метою знищення кар’єрних аспірацій своїх працівників. Він навіть воліє письменників працювати менш і гірше, поки вони були вірними і продовжували працювати на тих же умовах.
2,2 км Більше грошей не означає більше щастя.
Дослідження показують, що додавання до доходу збільшує щастя невеликою кількістю. Або не на всіх. Давайте скажемо вашу зарплату $ 2000. Це збільшено на $500. Купити новий комп'ютер, диван, великий телевізор. А потім ти дивишся, «Чи скажи гроші?
Не тримайте на роботу. Це не врятує вас від страху майбутнього. Реальне значення має вільний час і можливість зникнути від роботи, коли ви хочете.
3. У Підрахуйте, скільки людей можуть руйнувати своє життя одним рішенням.
Якщо ви самозайнята особа, то, ймовірно, одна людина, яка вам залежить. Це ваш бос. Щодня буде перевагою такої можливості. Як зупинитися? Розподіл ризиків. Нехай є багато таких людей, але дії кожного з них окремо не болить вас.
4. У Не чекайте пенсії.
Я не піклуюся про розмір мого пенсійного забезпечення. Пансіонат - міф. Зберігатимуться менеджерами пенсійного фонду «Медіокрем». Навіть у найбільш оптимістичному сценарії, пансіонат не дозволить вам жити, як ви живете зараз.
Єдиний спосіб уникнути цього полягає в тому, щоб не працювати на пенсію, але для себе. Будь-який може бути підприємцем. Навіть якщо вона дуже мала, з однією особою в державі - себе.
5. Умань Випадки.
"Я занадто старий." "Я не творчий." "Я маю дітей". Це все просто слова.
Я був на вечірці один раз. «Я, як ти?»
Що? Хто вона? Я відповіла мої привітання і тримала дива, чому вона прийшла до мене. Я був занадто потворним. Я не знаю, що вона була до декількох хвилин.
6 місяців тому вона, old-fashioned woman, була захована від її роботи. Вона пішла, щоб запакувати її речі і розірвати в сльози. Розповсюдження фігури, вид 30 років старше реального віку, і тепер це ... Вона тримала крісель, поки вона зрозуміла, що вона була початком нового життя.
Фільм Джордж Лукас THX-1138 показує подібну ситуацію. Народний живий підпілля в тоталітарному суспільстві. Вони розповіли про випромінювання на поверхні. Одна з мешканців, THX-1138, втечу. І він знаходить, що немає випромінювання. Сонце блискуче і життя красиве.
6. Жнівень Це нормально переміщати невеликі кроки.
"Я не можу просто піти!" люди зазвичай говорять. - Я повинен жити на щось. Я погоджуюсь. Ви повинні залишити в один день. Перед тим як запустити марафон, люди навчаються красти, потім ходити, потім бігти. Після того, як вони щодня тренуються, і тільки після того, як є шанс побити марафон.
Почати зі списку. Написати свої цілі і працювати щодня.
Заробітна робота ніколи не доведе достатку. Але ви не знаєте, поки ви вийшли.
7. Про нас Замініть.
Нові технології, аутсорсінг, аутстафінг - миття грунту від середнього класу. Більшість робочих місць, які існували 20 років тому пішли. У 2008-2009 рр. під час кризи багато скорочувалися. Не було нових робочих місць.
Я на борту директорів аутсорсингової компанії з оборотом $600 млн. Я побачила в усіх секторах економіки. Немає руху назад.
8. У Ідея середнього класу мертва.
Кілька тижнів тому я відвідував другу шахти, які управляють трильйон-долларові активи. Він сказав: "Подивитися вікно." Ми подивимося на хмарочоси навколо нас. "Що ви бачите?" - Я не знаю. - Вони порожні. Всі офіси порожні. Середній клас пішов. Я гарно виглядав. В темряві занурилися поверхи. На декількох поверхах були одно-дві підсвічені вікна, але решта простору було порожнім. «Без персоналу. Вони були замінені на аутсорс і комп'ютери, уклали мій друг.
"Це не так погано, як це виглядає," він продовжував. «Більше людей стають багатими, ніж будь-коли раніше. У той же час є більш і більш тимчасового персоналу. й
Нарешті сліпий на мене: ідея середнього класу мертва. Американська мрія мертва. І це не існує? Це просто маркетингова трюк.