Що потрібно знати про звільнення

1,1 км Перед тим як залишити, потрібно чітко зрозуміти, що ви повинні залишити: щось ви не любите тут, що ви хочете залишити, або ви хочете знайти щось інше в іншому місці. Спробувати аналізувати, чи можна залишити без кошторисів. Якщо ні, то вам потрібно працювати над собою, зібрати, пригнічувати емоції і залишити якомога красиво, не кажучи вже про будь-які неприємні речі. Якщо ви дійсно хочете написати все, що ви думаєте на папері, витісніть його з мосту на вершині вашого голосу, перейдіть до пари класів боксу, і насправді не скажете нічого негативного для будь-якого.
2,2 км Отримати ще одну роботу спочатку, потім кинути. Не зайдіть в будь-яку суму грошей. Залишайтеся без грошей в місяць або два, ви неминуче почнете гасити, емоції піднімуть, а спрага за гроші залишиться. Для того, щоб не пошкодити виїзд, потрібно або перейти на іншу роботу або мати достатню пропозицію грошей на час пошуку іншої роботи.
3. У Перед тим як залишити, влаштувати якісну передачу справ від Вас до інших співробітників. Компанія повинна мати позитивне враження від Вас. У великих HR-компаніях співробітники знають один одного і збирають рекомендації. Якщо ви залишаєте у квадроциклі, можливо, ви відхиляєте в інших компаніях.
4. У При виїзді, подякувати екс-нагляду та колегам, вдячність за щиру подяку. Ці люди хворіли разом з вами. :
5. Умань Якщо ви хочете залишити на свій розсуд, вам не доведеться відразу підписати документи. Не впади! Якщо ви поговорите з вами в закритому номері і дайте вам форму заявки - вони візьмуть на емоції, підготують себе - вони будуть сердитися, розкажіть, наскільки погано ви працюєте і в кінці вони дадуть вам форму. Не підпишіться! Покажіть мені, що ви думаєте, і в тиждень ви надаєте мені відповідь. Ви не повинні кинути всі. І якщо ви готові залишити, можна сміливо гасити, наприклад, попросити 6 зарплат, а потім залишити. Після того, як вони потрібні, так що якщо вони хочуть, щоб вистрибали з літака, дайте їм золотистий парашут.
6. Жнівень Якщо ви запропонували залишити за домовленістю сторін, то вони хочуть виключити ситуацію, що ви повернетеся до цієї роботи через суд, це буде написано нижче. Будьте обережні. Як попередній пункт, торгівля.
7. Про нас Якщо ви хочете бути вогнем і залякуванням, ви можете сміливо сказати, що ви будете йти до суду і попросити докази ваших суглобів. Більшість HR-ів бояться суду, оскільки це зазвичай на боці працівника, не роботодавець.
8. У Пам'ятайте, що ви не можете вводити без принаймні трьох пояснень для трьох суглобів. Стики повинні бути істотними. Завжди пам'ятайте, що право на вашу сторону. Читати TC RF.
9. Навігація Ви можете змінити свій розум про те, щоб отримати вогонь. Якщо ви подали заявку на виїзд самостійно, протягом 2 місяців ви можете сміливо змінити свій розум і повернути на робоче місце. «Я змінив мій розум». Заявка може бути прийнята принаймні на наступний день після його подачі, і ви можете повернутися після звільнення. Суд буде на вашому боці.