Управління вправами.

Одне. Зосереджуйте на що-небудь нездужання протягом 15 до 30 хвилин. Це вправа без переривання принаймні кілька місяців. Це головна вправа для розвитку волі. Що робити? Це не відрізняється.

Все про фокусування. Ви можете навчати фізичній витривалості, роздягаючи олену, тобто виконувати значущі заходи, під час яких тренування відбувається одночасно. І можна зробити абсолютно безглуздий біг на біговій доріжці, перебування в одному місці. І в обох випадках є підготовка серця, дихання, витривалість і т.д. Це також для підготовки волі.

Ви можете займатися навчанням уваги під час роботи або під час безглуздих заходів. Головне, що це не дуже цікаво, тому комп'ютерні ігри і телебачення не підраховують. Крім того, потрібно щодня займатися без перерв.

Нездатні вправи навіть мають деякі переваги, так як вони легко дозувати навантаження.

Два. Розробити впевненість. Нерідко людина кидає щось не тому, що він не має концентрацій, але тому що йому бракує впевненості. Він просто не вірить, що він зможе досягти мети, так як з дитинства він перенісся з низькою самооцінкою. Так він навіть не починає бізнес або кинути швидко.

Три. Працювати в бізнесі і не на інших людей. Стати учасником, не глядачем.

Великим кроком для розвитку наполегливості в житті прийшло після того, як я звик до уваги на мої справи.

Вже багато часу, коли я провів багато часу, щоб зробити інші люди. «Наша команда не відіграла футбольну свердловину», «Ніжбори були поганими або хорошими, бо...», «Чи не виправдили, ми це робимо». . ?

Я не знаю, скільки часу та уваги витрачаються на ці думки та розмови. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так я почав намагатися трохи, потім більше. Поступово я став більш стійким, тому що цей принцип.

Наприклад, «у команду не грала в футболі», я не розумію, щоб обговорити справи російської футбольної команди, доки не заважає вашому бізнесу. Однак ці люди грають у футбол, грають спорт. Що я роблю, я попросив себе? Я коли-небудь був до тренажерного залу в останні два роки? Ноп. Тоді я вирішив, що я хотів би грати в футбол дуже погано, ніж дивитися навіть найкращу гру в світі. Я пішов в тренажерний зал (Я це робив протягом декількох років).

Або ж самі сусіди або колеги. Вони зробили щось, або вони не робили. Що робити? Я дуже пишу статтю, ніж витрачати багато часу на критикування чужої статті на форумах.

Щоб зробити це самостійно, будьте погані або дуже погані, є принципом, який буде безкоштовно енергії і часу. Відповідно, ви станете набагато більш стійким. Звичайно, зміна світогляду не буде відбуватися відразу і не до кінця, але якщо ви звертаєте увагу на це, безумовно, трапиться.

І, звичайно, не забудьте про самогіпноз. Повторити кожен день за 10 хвилин фраз: «Я персидент», «Я привезти будь-який бізнес до кінця», і т.д., уявіть, що персентність є, і результат буде.