915
Шукаємо бізнес
Про компанію І багато людей говорять про бізнес. Це зазвичай надихає тексти. Люди фарбують самі замки і рожеві хмари. Як добре, щоб мати власний бізнес! І ви можете побачити, як багато людей роблять бізнес і все добре. Бізнес-тренери так солодкі про ...
Я також пишу про бізнес у світлі тони. Але в кінці я часто запитав такі питання (читає літери іноді), що волосся стоїть на кінці. Бізнес хороший, це весела пригода і все, що. Але що про ризики і статистика? Ні про це серйозно. З повагою!
Звичайно, ви знаєте, що тільки 2-3% людей роблять бізнес. Я думаю, що ви чули, що тільки 5% бізнесів успішні, і 95% лопаються як бульбашки. Ви повинні знати, що найбільш успішні бізнеси є невеликими і малими підприємствами. Ви знаєте все це?
Нехай кількість...
З 1,000 осіб 20 підприємців. Тільки 1 з них успішна. І маленький! Що означає ви маленькі? Це означає, що його прибуток (чистий на руках) ймовірно менше 100 000 рублів на місяць. Ви не знаєте? Не думайте про це?
Я часто поєднується з такою точкою зору - якщо є магазин, то це приносить прибуток для когось. Ми повинні зробити те ж саме! Або салон краси або кафе... Не розумію. Якщо хтось має, то я теж можу!
І починається розрахунок на вивороті. Якщо хтось має це, це вигідно. Як ви знаєте? Якщо кожен такий вигідний, де приходять 95% банкрутів? Ви думаєте про це? Чи заходять банкрути? Ви думаєте, що всі ви бачите навколо вас 5% успіху, і 95% нездійснених компаній є підземним в таємному місті програвачів?
Це має бути дуже великим містом! Дуже дякую! Ми робимо все, що ми йдемо. Магазин, автомийка, ст.... Якщо це лише 5% населення, то це десь.
У 19 разів більше компаній. Або ці 95% відмов стають невдалими відразу без відкриття торгової кімнати, без оренди офісу, без розміщення реклами на телевізорі. Що може бути відмова без старту? Це не збій, це відсутність зусиль. Не існує. І 95% відмов є реальними підприємствами. Протягом багатьох років вони опинилися.
Висновок Поставте палець на будь-який бізнес і зателефонуйте його некомерційним і ви будете право 80% часу. І 99.9 відсотків право, що власник робить менше $10,000 на місяць.
Ви не вірите мене? Шукайте, скільки бізнесу продаються. Успішні компанії, які були на ринку протягом років і продаються за 1-3 млн рублів, приносять прибуток 3-5 тис. доларів на місяць. Все сподобалося!
Ви думаєте, що підприємці роблять мільйони? Так, більшість підприємців не можуть навіть розвивати успішний випуск в мережі. Один успішний торговий струм витягує 3 некомерційним - це нормальна ситуація.