Успіх, поради від Michael Jordan

9 березня 2012 Опубліковано в Статті Написати коментар
Михаїл Йорданія є екс-американським професійним баскетболістом, активним бізнесменом і власником контролінгу в команді NBA Charlotte Bobcats.

Йорданія стала інструментом для популяризації НБА у всьому світі у 1980-х і 1990-х роках.

Його біографія на веб-сайті NBA, "Негайне затвердження, Майкл Йордан є найбільшим баскетболістом усього часу. й

Ми будемо говорити про десять уроків з досягнення успіху від Michael Jordan.

1,1 км Що потрібно робити.

Деякі люди хочуть, щоб це сталося, деякі думаю, що це відбудеться, інші роблять це.

Щоб досягти успіху, вам доведеться розбити двері і отримати те, що потрібно з вашим наміром. Ви не повинні сподіватися на удачу, успіх не тільки з часом. Якщо ви досягнете успіху, вам доведеться розкачати рукави і зробити його на всіх витратах.

2. Палкий.

«День, коли я отримую старий і сірий, я не в змозі грати, але я все ще буду обожнювати гру. й

Ви повинні мати пристрасть до успіху. Якщо ви успішні, то збережете вашу пристрасть. Ви не досягнете успіху, якщо ви не захочете, ви навіть не досягнете успіху, якщо ви приносите щось, і з пристрастю.

3. У Спробуйте.

«Я можу прийняти невдачу, кожен трмінь на що-небудь. Але я не можу допомогти, але спробувати. й

Якщо ви не бажаєте? Як ви можете піти на могилу, знаючи, що ви ніколи не пробували? Ви не можете знати, які шляхи найкраще для вас, єдиний спосіб відкрити правильний шлях. Спробуйте і спробуйте, поки ви не знайдете зміни. Спробуйте, поки ви точно знаєте, де ви можете досягти успіху.

4. Робота.

Я не вчинив і потіла протягом трьох годин, щоб дізнатися, що це було схоже, щоб відчути себе пітливим.

Якщо ви успішно, ви можете бути впевнені, що ви повинні працювати для нього. Щоб бути кращим, ви повинні дати вам кращий. Ви повинні працювати важче, ніж всі інші. В той час як інші відпочивають, ви повинні працювати. Успіх - це гра, яку потрібно грати, потрібно виграти конкурс, потрібно зануритися в роботу. "Я завжди вірю, що якщо ви занурилися в роботу, результати прийдуть."

5. Неспроможність.

«Я пропустив більше 9000 разів на свою кар’єру. Я втратив майже 300 ігор. 26 разів я доручився зробити рішуче киснем і змащувати. Я перемагався знову і знову в моєму житті. І це саме те, що зробив мене успішним. й

Не боятися збою; боятися не намагатися; боятися не дати свого кращого; страх втрати уваги, але ніколи не боятися невдачі. Невагомий шлях до успіху. Неприємний знак, який ви рухаєтеся в правому напрямку.

Щоб досягти успіху двічі, як швидко, зробіть два рази більше помилок. Зробіть помилки часто, робіть помилки щодня, і ви скоро зможете досягти успіху. "Я ніколи не боїться невдачі."

6. Жнівень Перевага перешкод

«Якщо ви намагаєтеся досягнути успіху, буде перешкоди у вашому шляху. У мене були вони, всі вони Але перешкоди не повинні зупинитися. Якщо ви запускаєте в напрямку стіни, не складаєте або віддаємо. З'ясуйте, як ви можете піднятися, пройдіть через неї або пропускайте його. й

Овочі - що підготувати вас до успіху. Як ви можете перейти до 10 класу, якщо ви вже не пішли до 5? 5-й, 6-й, 7-й, 8-й та 9-й класі служать перешкодами для 10-го класу. Ви маєте право тримати вас до тих пір, поки ви не будете жити. Вони існують, щоб попередити вас проти передчасних дій. Вони існують для забезпечення вашої готовності при необхідності. Овоки не погані речі, вони є навчальним майданчиком для росту.