р.
1,1 км Кожна з ваших проблем повинна бути вирішена в найкоротші терміни, як правило, це займає найменшу кількість зусиль для вирішення проблеми. Визначте – подумайте менше і все більше!
2,2 км Уроки роботи для когось. Чим більше ви працюєте, тим гірше ви живете. Яка любов не вважається роботою. Робота є рабом!
3. У Якщо ви збираєтеся мати гроші, принесіть деякі значення на ринок і люди принесуть вам гроші. Але кількість грошей залежить від того, як переконливо ви описуєте переваги цього значення.
4. У Робота тільки для власних інтересів. Забудьте про корпоративну культуру та лояльність. Компанія завжди працює з вами, інакше ви не будете працювати там.
5. Умань Подумайте про те, як зробити принаймні $ 50 000 на місяць. Ви можете зробити більше, ви не можете зробити менше!
6. Жнівень Гроші надходять до Вас через інші люди. Залишити коментар Неприємні і букові рідко стають багатими.
7. Про нас Поганий оточений майже завжди перетягувати вас на бідність. Навіть дуже багаті люди завжди будуть «відносні, друзі та інші цуцеляри», які, якщо вони не професійно боролися, швидко позбавить вас від грошей. Якщо ви погану людину, люди навколо вас просто не люблять, не поважайте, і деякі навіть не послухайте багатих. Завжди спілкуйтеся з переможцями та оптимізаторами. Це право, з літерою столиці – Переможці та оптимісти!
8. У Попередження виникає, уникаючи відповідальності.
9. Навігація Якщо ви не маєте достатньо грошей, ви повинні зробити бізнес. Якщо ви не маєте грошей, вам потрібно зробити бізнес прямо зараз! Шукайте проблеми і подумайте про способи їх вирішення. Найкращі рішення у вигляді бізнес-проектів та пропозицій інвесторів
10. Шлях до великого багатства через пасивний дохід. Досягнення, що стосується вас незалежно від ваших зусиль. Створіть джерело пасивного доходу і насолоджуйтеся!
11. Є лише два правила прибуткового інвестування. Збережіть гроші! Руле номер два: Я хочу взяти ризик, див. правило номер один. Дохід завжди повинен перевищувати витрати
12. Вивчення біографій та думок найбагатших людей у світі
13.00 р. Поставити себе, «Чому я?» Який унікальний про мене? Яка точка життя? Що робити, якщо немає грошей? На щастя! В силу, енергія, пристрасть відповіді на ці питання, усвідомлення сенсу власного життя, просто омніпотент!
14. Мрія - це головне в житті! Сонечко і вірити, що мрії будуть Люди починають дихати, коли вони перестануть мріяти.
15.00 р. Допомога людям! Не за гроші, з серця. Тільки люди, які ви хочете допомогти собі. Вони не обов'язково родичі або знайомі.
16. Спори! Дуже задоволена жінкою на вулиці для красивого зачіска, чоловіка для краси, спортивної фігури, і є кілька причин для похвали. Він завжди підвищує свою самооцінку.
17.00 р. Зберігайте щоденний журнал ваших перемог. Відшкодування і поразки пам'ятають 7-12 разів довше, ніж перемога і успіхи. Якщо ви втратили серце, читайте цей журнал!
18 років Один останній предмет порад. Ні, ні, ні. З будь-яким ворогом, і бідністю є ворогом будь-якого чоловіка, необхідно боротися до кінця, без життєздатності для ворога і самосправності.