Що потрібно знати для залучення грошей

р.
1,1 км Пишіть 10 речей, які похилуть вас про фінанси. Що стосується фінансових питань? Що ви страхуєте про гроші?
Наприклад, це може бути віра, що я не маю достатньо грошей, щоб платити кредит, або що я не можу заощадити, щоб піти на канікули влітку.
Чому так важливо? Багаті люди зосереджені не на тому, що вони хочуть уникати, але на що вони хочуть приїхати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

2,2 км Підібрати три до п'яти елементів, які з'їдуть до 80 відсотків вашої енергії, які ви відчуваєте найбільш, і перетворити її в позитивне слово: тобто якщо ви сказали, що я хвилююсь про те, що не в змозі врятувати від відпочинку влітку, то перезавантажити це щось схоже:
Як заробити гроші, щоб витрачати свій літній відпочинок?
до Де я можу отримати гроші?
Що потрібно зробити для виконання мого бажання і т.д.
Ми можемо допомогти вам знайти те, що ви відсутні.
Поверніть ваші сумніви і сумніви в позитивну заяву: Як зробити це?

Якщо ви попросите себе правильні питання, ваш мозок буде шукати правильні рішення, і навпаки, якщо ви постійно попросите себе: чому я так поганий, чому у мене немає грошей, то ваш мозок буде знайти виправдання для цього: чому ви дійсно невдачі?

Чи є така навичка, яка відрізняє успішних людей – можливість запитати правильні питання? Тому, поради: регулярно, коли ви зіткнулися з проблемою, реформування ваших питань щодо можливих шляхів вирішення проблеми.