Таоіст паркований

Один день, девіл з Великої печери вирішив стати відомими для хороших дів і стати святим. Він покладав на найкрасивіший одяг і відправив своїх родичів на всі частини Близького Королівства з новинами, які він зобов'язується виконати найбільш секретні людські бажання. Незабаром, до печери, де жив девіл, рядок людей почали розблокувати, поцікавити отримання обіцянки.
Перший поганий селян. Він захотів перетворити на девіл з його запитом, але нечистий каже йому:
- Домівка. Ваше бажання надається.
Він повернув додому, почав шукати мішки з золота і срібла, так як він бачить - сусід йде до свого дому, а на його плечі замість голови - боря, очі обертати і натискають його вболівальники. селянин був захоплений:
- Чи є що я хочу?
Після селянина стара жінка прийшла до диявола, переніс чоловіка з висушеними ніжками на спині. Вона кладе девіл на ноги і сказав:
до Будь ласка, виконайте бажання сина. Я вдячний Вам за решту мого життя.
Я шукав чоловіка, і руки його були сухими. Жінка кричав:
до Що робити пеклі?
А девіл каже:
до Що робити, якщо він захоче руки висихати з дитинства, тому що тоді не можна зробити його коробку плести і він буде з'їсти з рук.
Не було нічого робити, тому вона підняла її сина на плечі і вибігла з печери, поки її син не мав щось інше.
Він не став святим. Він був поганий новин про нього, але він був його вини. Хтось, і девіл повинен знати, що найбільш секретні бажання не завжди бажані.
Так думають 10 разів, що ви робите, чому вам потрібно, як це буде впливати на інші. Якщо це простий спосіб вирішити ваші проблеми в одному знизився ковпачок і навіть на чужому кошти - це не зовсім.