546
Ветеран...
У травні 2012 року на зупинці я бачив цю картину. За годину, багато людей, автобус приходить до зупинки. "Одне місце!" провідникові шаути. Ветеран (у військовій формі грудей в медалі) обережно підійде до дверей. І тут... Урочище з баластом у вигляді двох великих пакетів «ляльовий супермаркет» відштовхує жінку, відштовхуючись від ветерана (він майже впав), сходження на мікроавтобус. Ведучий (молода дівчина) намагається осягнути її: «Воман, не сором'язливий, старик майже загинув.» Він ветеран! Може бути, ви повинні пропустити його будь-яким чином. «Червень 9 пройшов!» «Захищав нас у війні!» розірвав хабарка 6-річної, відразу ж приховав за матір'ю, що стоїть поруч з ним, бо тітка подивилася на нього та-а-ак виразно (фашистки нервово диму в бокових лініях). "Я ще не був, і тепер я відповіла себе!" Відкрито натовп з ротами. "Привіт, ви, ... (без цензури) Вогонь з гурту! Я не водій! автобусний водій подрібнився. "Ви не маєте права!" - сказав він. «Я збираю тебе правою і лівою!» Не затримайтеся! - водій чітко не схильний до перевозу дамської леді. "Так, ти ... (без цензури)!" Я тут... Яким чином... (без цензури)? – з цими шаутами, до сходження натовпу, тітка сходження на підхід тролейбуса. Ветеран засихає в мікроавтобусі для загального аплазу для нього, водія та юного провідника для гальмування території від ворожих загарбників.
Історія реальна, я спробував описати її більш політично, але нічого не перебільшував. Дуже сутність заходу застрягти мене дуже багато. Як і більшість інших свідків...