ПРИТЧА

Коли я був маленькою дівчиною, я чув фразу «З чистої слати». Я був цікавим. Я запитав маму, як зрозуміти це. Вона взяла чистий аркуш паперу, фарби та щітки... і сказав:

- Подивіться, я буду використовувати ваш приклад. Дівчина є порожнім слатою. Митець хлопця. Але є різні художники. Недосвідчена візьміть лист, починайте нанесення одного кольору, не вимийте щітку, візьміть ще одну. Кольори будуть об'єднуватися, все буде сірим, потворним. Він збиває лист і відкидає його, потім бере інший. І так на кілька разів.

Є реальні художники. Вони повільно візьмуть один колір і нанесуть його на лист. Вони сухі. Ще один. Дощовик буде яскравим, соковитим. Він любить її. Він буде тримати цей візерунок.

Але знову. Один художник купить дешевий альбом у найближчому магазині. Ще один буде шукати якісну полотну, можливо, на тиждень чекати, місяць, можливо, до іншого кінця, щоб піти на неї.

Не поспішайте бути листом, бути дорогим полотном, не дозволяйте собі посипати, залити сіру фарбу, бути веселкою - почекайте художника.