834
Чому ви повинні виростити старий
1,1 км Є закон про достатку – для того, щоб новий прийшов, необхідно позбутися від старої. В іншому випадку для нового Всесвіту (God, як ви хочете) не бачить місце, де ви «подаруєте» його.
2,2 км У Китаї: «Старий не відійде, новий не вийде. й
3. У Згідно з Feng Shui, старі речі (з'єднання, сміття) не дозволяють вільно жити енергії Qi для потоку, і тому не можна говорити про будь-які зміни життя або нові речі.
4. У Ще один висновок: коли ми кладемо на старому, або бризкові парфуми, які не використовували в довгий час, або почуєте музику з минулого, ми буквально звернулися до минулого. Це елементарна НЛП – все це так званий «анчори» емоційний. Деякі спогади асоціюються з старими речами (спіритом, одягом і все) і вони автоматично відтворюються при контакті з анкером. Але те, що це не просто емоції, які приходять, це старі думки, які приходять, і це дуже небезпечно, оскільки думки, як ми знаємо, форма життя. Так ми формуємо життя з старими думками і не з чого ми хочемо.
5. Умань «Я не маю грошей, щоб купити нові речі, і я ніколи не буду їх знову?» ми переглянемо з бідною психікою і отримуємо бідність. Якщо ми спокійно відкинути зайві речі з думкою «Я купую більше або всесвіт дасть мені краще», – ми відрезонуємо з розумом багатого і насиченого.