1191
Головні моменти жіночої краси.
1,1 км Самостійність і впевненість. Цей елемент, мабуть, найважливіший і базовий, без нього нічого не буде.
2,2 км Розуміння, сприйняття і, головне, прийняття вашої унікальності. Поведи мене, незалежно від того, що ви, немає таких жінок в усьому світі, ви єдиний.
3. Фемінність. Неважливо, що чоловіки говорять, і незалежно від того, яка мода, фемінність і ніжні жінки, які знають, як підкреслити свою жіночність завжди були дуже популярними. Не забудьте зіпсувати себе. Подбайте про обличчя і тіла, пам'ятайте руки, руки завжди зраджують справжню жінку.
4. У Відпочинок. Одна з провідних місць у формулі жіночої краси - здоровий сон. Жінка повинна спати стільки, скільки вона потребує. В результаті відсутності сну будуть ранні зморшки, тьмяні і втомлені погляди і сині кола під очима. Пам'ятайте про прогулянку в свіжому повітрі!
5. Умань Натуральна краса. Використовуйте декоративну косметику якомога простіше. Не потрібно. Для цього вам доведеться строго стежити за харчуванням і грати в спорт. Дуже важливий і правильний відпочинок, як зазначений вище.
6. Жнівень Внутрішній спокій. Розробити, не стояти ще навіть у своїх думках, а точніше, в першу чергу в них. Пам'ятайте, що навіть нескінченно красива «дума» чоловіків дуже швидко охолоджують. До театрів, виставок, кіно, зацікавити останні новини. Буде корисно займатися медитаціями, адже зовнішня гармонія неможлива без внутрішньої гармонії.
7. Про нас Посмішка на обличчі і позитивними думками. Щоранку, вибираючи з ліжка, навіть якщо настрій «холодний», спробуйте підняти його самостійно. Посмішка, відіграйте улюблену музику, перейдіть до дзеркала і скажте, «Я ідеальний!» Я найкрасивіший. Це, мабуть, найважливіші елементи секрету жіночої краси. Однак кожен з нас знає, що є дні, коли абсолютно не хоче нічого і вірити в себе неймовірно важко. У таких ситуаціях найкраще і найкориснішим буде поїздка в салон краси. Поведи мене, після того, як пара процедур ваша самооцінка збільшиться на небо.