р.
Ті, хто хоче затримати старий вік, вам потрібно зараз активно худнути на винограді: він загоює серце, відновлює пам'ять, а також багатий антиоксидантами. І для зміни можна приготувати загоєння молодого вина-бурчака за цим рецептом.
Темний виноград не шахтний (свіжджі на ягодах). Я беру тільки 100 г цукру на 1 кг ягід, я проходжу всю цю масу добре своїми руками, і це коштує мені 3 дні. Потім пропустіть марлю або через сито, ви отримуєте чистий виноградний сік. Я кладаю її в пляшку і кладемо затвор. І залишилася маса заливають окропом на швидкості 1 кг маси 1 л окропу. Всі ці витрати 3 дні, потім проціджують, заливають в пляшки і - під затвором з трубкою. Після 3 днів, коли обидва перші і другі речовини починають пінопласту, перемішуючи його все, пляшку її, забивають її і починають пити. І потрібно пити 7 л burchaka. Це еквівалент переливання крові, тому добре лопчак очищає його.
В курсі не тільки ягоди, але і кістки. Це міф, який може викликати апендицит. По-перше, краще гасити їх добре. І по-друге, навіть якщо ви не росите їх, вони добре розчиняють в кишечнику. Є насіння, які потрібно, тому що вони містять величезну кількість виноградної олії, і це відмінний антиоксидант.
Також рекомендую їсти виноградні листя. Це відмінний агент для очищення. Вони хороші для шлунку, для підшлункової залози. Звичайно, вони не повинні їсти сиру. Зберіть листя, заморожуйте, а потім використовуйте замість листя капусти в приготуванні чорниці.