869
LAUGHTER Facts Molod.
Я пішов на прогулянку з двомісячною дитиною на майданчику. Я сидю, пити сік, читати журнал, не доторкнутися до будь-якого, тільки пасер-на-що-небудь мило. Половина години пізніше, мій чоловік пропустив і симпатично сказав: «Діти додому, дорого». Я дивився в дзеркалі - і я в лок... в великих і барвистих!
Я пішов на другу День народження в ресторані. Всім себе - макіяж, нігті з стразами (зварені в два ночі), тільки тут з будинку захопили сумку сміття, і забули відкинути. І я вішав його на ручці підсувних дверей, де останні двері. І є підгузник зверху. Небо сказав мені. Дуже добре, коли я прийшов купити квіти з ним, продавець привернув увагу в стисненому голосі. У ресторані з квітами і підгузками.
Важко відрахувати ложки сумішшю, скільки вже кладуть в пляшку. Я знайшов вихід, поки я лежав, голосно відрахував. Щось таке: один-один, друга ложка кидати: два-два-два ... і т.д. Я думаю, що мій чоловік дивиться на мене так дивно. Я всипаю цукор в чашку і скажу прямо з виразом: один-одне-одне. Не в кав’ярні або гість.
Я пішов зі спального хлопчика на мій чоловік один вікенд і повернувся до наступного магазину для деяких хлібобулочних несенс. Після того, як я зрозумів, що я не тільки прокочував кошик назад і вперед, як коляска, так що я все ще кажу її (карт) aloud: «Нехай ми будемо йти, візьміть тато зелені яблука, він любить їх дуже багато, а потім ми підемо туди для молока». . . ?
Спочатку я не чекаю на мій дочку, щоб закохатися, і закохувати, сидячи на руках під час годування. Я прокинувся, вичавивши її груди, і вона все ще збивала, а потім я побачила голову на іншу сторону, і я намагаюся годувати її бат.
Я походжу з моєї найстарішої дочкою минулого ставку (понад 9 років), Макс (1,5 роки) в домашніх умовах з татом.
Мені: Це шкарпетки.
Anyuta мовчить
Я: І ви бачите, що собака працює av-av.
Anya мовчить.
Мені: Це машина. Як кажуть машини? The BBC машина коментує.
Це як жарт.
Мама, що ви йдете?
Мій чоловік приходить додому від роботи і просить чаю. Я швидко побігаю на кухню, зробив чай, кладемо її в пляшку на машині і давав її чоловікові.
У нас є морква в домашніх умовах, дуже тум і подобається увагу, але коли щось нещастя, вона трохи покусає. Я взяв його в руки, я сказав йому, а потім він почав укус. Я відразу почав скувати його, стрибаючи і говорячи, "Шх, спокійно, це океї."