Прогуляйтеся і не пропустіть на дитину. . й Як це?

1,1 км КОД ФУФАНДИ

Прийміть абстрактне слово, яке означає, що ви на краю і про втратите свій темп. Деякі види Фуфанді. сигнал «SOS» для інших родичів: Мами хутрієм, і вона збирається одягатися oh-oh-oh, якщо вона не допоможе. Це також сигнал для дитини: ігри надходять, якщо ви не зупинитеся відразу, то важка артилерія буде використовуватися. Це серйозне попередження, це означає, що хтось дуже серйозно викручений і повинен негайно виправити.

2,2 км Барбі, що ви будете робити?

Одяг на улюбленій іграшки дитини, не ваша дитина. У той же час, незважаючи на те, що звертайте увагу на дитину в цей час. Нехай дитина бачить маму або тато погладжувати ведмедя незліченно і допитувати його: Хто це зробив? Я запитав вас, хто це зробив? Ви пофарбуєте всю стіну? Скільки разів ви не сказали, що це? З одного боку ви відчуєте пару і заспокоїти трохи. З іншого боку, дитина прекрасно розуміє, що це був він, хто зробив образ, а не ведмедя. Нарешті, слухайте вашу звернення до іграшки, дитина краще сприймає сенс ваших слів, адже вони розсмоктуються як якщо не йому, йому не доведеться заспокоювати себе і боятися ляпасу на алеті.

3. У Хісперлінг.

Уявіть, що у вас є біль в горлі або що хтось засить за стіну і ви не можете прокидати їх. Кричуща в жопе - дитина буде розуміти, що ви дуже сердитися, але в той же час не буде шокувати і лякати ваші кришки.

4. У Сплеск Негативний в інших спосіб

Почуття, що ви проїдете, перенести небезпеку до деяких фізичних дій. Наприклад, збити ложку на сковороді, вичавити щось в руці, поки вона болить або замішати стіну під ногами. Просто не вдарив стіну кулак - перевірте, дуже болючий.

5. Умань Че каздо ...?

Якщо мова йде про іноземну мову, потішіть перше, найвпливовіших і неконструктивних образів на ньому. Якщо ви не 100% двомовний і не маєте видатних талантів, то це не так легко перевести російську білизну на іншу мову. Це вимагатиме зусиль, перенаправляючи енергію розриву в іншому напрямку, одночасно дозволить вам говорити з душі, а головне – не травмувати дитину.

6. Вирощування

Для того, щоб не сказати слів, небезпечні для дитячого вуха, іноді краще всього виростити. Або ж Іноді краще виглядати як ідіот, ніж робити речі, які ви пошкодуєте.

Покласти себе на місці дитини

Уявіть, дуже яскраво, що ви стоїть над фрагментами улюбленої чашки Дад. Це ви заливаємо вміст горщика в кімнатну квітку. Ви той, хто залив воду в презервативу і тепер ви прагнете на відкритому вікні. А потім є сердитися стопи в передпокої, двері відкриває, ваше серце падає десь, руки не слухайте і... і тепер повернутися до батьківського місця. Ви все ще хочете заспокійити і обертати очі і розтати на обличчі цієї дитини всі ті слова, які перетворюються на мову?

Не купуйте подразнення

Прогулянка і індокторування на дні: Я спокійний. Я буду хворим. А потім я буду. І ще "не можна" не відповідь. Навесні не можна віджимати на невизначений термін, рано чи пізно він випрямить і кальмарів навколо ваших близьких. Якщо в певній точці дитина починає подразнити вас назавжди, то проблема практично напевно не в ньому, але в вас. Аргентно візьміть ванну, зайдіть десь: фільм, концерт, покупка, збираються з друзями, на гірше просто залишити будинок і ходити поодинці. Вимикайте до чогось, поясніть родичам, що це не змій, але терміново потрібно підтримувати нормальний клімат в сім'ї.

І, нарешті, не забуваємо хорошого старого правила підрахунку до 10. Про те, що він працює над тим самим. До того, як ви демонструєте повну потужність ваших голосових шнурів, закрийте очі і просто підрахуйте до десяти. Поговоріть. Додаткові слова і емоції будуть «лак», голова буде чітким. І дитина, якщо він вже у свідомому віці, усвідомить, що якщо мама раптом раптом закохнула і закривала очі, то все серйозне.