867
Мама про тато. Історії з життя
Я розповідаю чоловіка, «Я буду купувати стрічку, якщо дівчина рожева, якщо хлопчик синьий.» Він сказав мені довгий час, даючи, що він хотів зелений!
І наш тато, коли він був 5 місяців, прочитав його підручник з ядерної фізики. Невеликі очі пригнічують і впали гасіння через 5 хвилин.
Я походжу в магазин і даю мій тато інструкції: «Якщо він почає, змініть підгузки.» Для чого я отримую відповідь: «Сторінки... можливо краще зараз?» « » » » » » » » » » » » » » »
Я вагітна, я прокинувся в 5:30, і я відчуваю, що ноги працює. Моя людина сказав: «Святка на вогні, здається, вода пішла». Я повернув його, я виглядав, «Так, він виглядає так». Він кладе і просить, «Що я відключаю світло?» Він той, хто збирається спати. й
Сьогодні, наш батько, приїжджає додому після роботи, за сто років витягнув нашу місію з пальмового дерева, зняв розсіяний землею, подрібніть дитину, сказав йому «низу!» десять разів, подивіться печаткою, як дитина знову забрав курс на горщик, і нарешті сказав: «Так... І весь день з ним дійсно важко, один на одному.
Дад дивиться на новонароджену дочку, раптом перетворює бліда і каже: «Ой мій Бог, наша дочка не може йти!» Я жахливий - чому б ви сказали, що? Він каже: «Подивитися на своїх підборах, вона не може стояти на них!» Це плоскі ми маємо ...
На лікарні вона попросила чоловіка піти в магазин і купити мильний ящик для дитячого мила. Він пішов, не повертався. Він порожнений і каже: «У нас немає милбоксів, тільки дорослі роблять.» Я не купила дорослу милку. Він виявився, що весь цей час він був переконливим для продавця, що йому потрібна дитяча мильна коробка і він не хотів почути про будь-які інші!
На лікарні вона попросила чоловіка зробити щось з грудей ящиків, сказав, що потрібно було взяти його в третій ящик зверху. Чоловік приніс всю коробку з словами: «Не знаю, що ви попросили – подивитеся на себе. й
У день своєї дружини та дочки від лікарні батько дивує дружину та мати-в-праву нести дитину в руки і каже: «Сучасні, дайте їй на підлогу, дайте їй люки. й
У день виписки з лікарні я скажу: У мене є всі документи, приходять і підбирають нас до 12:00. І сказав він: «О, це, ймовірно, не працює сьогодні, нехай це завтра», і він вішує телефон! Я з... Тоді виявилося, що він на зустрічі в той час - Я навіть не розумію, хто назвав. Прийняти:
Коли дитина була місяць і навпіл, батько поставив ракати на нього. Для кожної ручки, ноги, щиколотки і щиколотки, кладемо на кропивки. І сказав він: «Це те, що вони роблять. й
Коли Жоржик мало, 3 місяці, лежачи, кричуща. Дад: "Жоржик, що сталося, чому ти лікуєш?" Він сказав: «Ви вологі, ви вологі, тому не скажете нічого?» « » » » » » » » » » » » » » »
Я кладаю малюка в ребері, і я кажу на мій тато, "Подивитися після малюка, коли він прокине, ви сказали йому." На кухні з другом пити чай. І я повинен додати, що перед тим, що я побачила дитину. І тепер тільки чай заливається, від приміщення є виснаження кішки: «Усе це, Аліна погано!» Природно, рубати в приміщення. Тато збиває атмосферу: «Діти має епілепсію, викликав швидку допомогу!» Я пішов до ребра і побачив, що Аліна spit :
Вона попросив чоловіка, щоб покласти дитину, і вона пішла на кухню. Син впав дупа. Після того, як я шукаю в кімнаті і знайти його спокійно в ліжку в Черевики! Моя людина сказала: «Чому не ви зняли взуття?» Я завжди кажу вам: ви не можете давати чіткі інструкції. Як ви керуєте вчителям? Ви не сказали слово про своє взуття!
Тато пішов в дитяче приладдя вперше, прийшов, і діти все ще гасуть. Учитель був зайнятий і попросив його спокійно прокидати і одягати дочку. В цілому дитина прибув додому в хлопчика штани, сорочка та інші народні замінні тапочки. Мама в шоку: всі вихідні уявляли бідний хлопчик – прокидається, і на стільці рожеве плаття Дад було виправдано тим, що ліжка знаходяться в рядках, і між ними стільці з одягом – добре, ви думаєте, плутати...