7 Правила соціології

«Жінки шкода. Вони постійно скаржаться на те, що немає людей навколо.
Жінки хороші. Вони піднімають сина, як дівчата.
Результат логічний. й

Один.

виховання хлопчика слід обробити батьком. З народження. Ваше народження, не народження сина.
Освіта в сім'ї не є моральною освітою. Хлопець копіює візерунок своєї батьківської поведінки, не його слів.
ЗАПИТАННЯ: Ви хочете, щоб ваш син був вашим чоловіком?

Два.

Чоловік повинен бути міцним. Що означає? Взяти рішення та приймати відповідальність за рішення.
ПИТАННЯ: Чи навчається ваша дитина приймати рішення та приймати відповідальність за них?

Три.

Здійснення рішень і прийняття відповідальності є двома сторонами тієї ж монети. Свобода з одного боку. Обмеження свободи з іншим.
Приклад.
Чоловік приймає рішення, але жінка несе відповідальність за них. Це не людина, син мама. Людина.
Чоловік не приймає рішень, але відповідальний за них. Не чоловік. Це каблук. Людина.

Четверта.

Свобода починається з самопідготовки.
«Східний донор, який говорить: «Кели пити воду вперше, тому що вони не мають рук». Чоловіки п'ють другий, тому що вони не терплять. Жінки останнього пити. й

Схема навчання (для DAD!):

«Кращий для моєї матері. Бо вона дівчина. Тоді кішка, бо він безпорадний і залежний від нас. А потім ви і мене. Ми люди.

П'ять.

В якому віці дитина стає чоловіком?
З того моменту я зрозумів себе як людину. Психологи знають, що вік. Три роки. Я, мама. Три роки.
З цього віку, який потрібно постійно вдягати в сина – “Ви людина!”
З цього віку потрібно навчити його нормальним чоловічим словом «добрий!»

Чоловік повинен. Увімкнути. Подолати себе. Дізнайтеся, щоб бути неправильним. Щоб бути ніжним. Щоб бути ірде. Будьте різними. Ви можете відповісти на ваші слова. Чоловік повинен бути в змозі.

Шість.

Дитина повинна лікуватися як дорослим. Це не означає, що ви не повинні грати з ним, не пробачте своїх помилок, не не завадили йому, не посміхатися на нього.

Сьомий.

Дитина може бути неправильною. Він досліджує світ навколо нього і досліджує її межі. Чи знаєте ви, чому чоловіки люблять дітей? Тому що чоловіки просувають кордони світу. Чоловік повинен бути тривожним. Він рушійної сили людства. Жінка є силою збереження, якщо що-небудь.
Ви не можете покарати дитину на помилки. Вони потребують фіксації. Хім. Сама. Незалежно. Але за допомогою вашої допомоги і інструкцій.