Історії, які ви думаєте

1,1 км Моя кузина загинула недавно. Він служив у військовій, воював за свою країну, і потрапив в п'яний водій кілька тижнів тому.

2,2 км Уранці я побачила безпритульну людину з картою в руці, на якій замість звичайної «Посміхати мене» написано «Посміхати мене».

3. У Сьогодні Я поговорив, що мій брат тринадцятирічного віку про останні розлучення наших батьків. Я запитав його, якщо він був сумним, що вони не люблять один одного, до якого він відповів, "Я думаю, що вони просто люблять один одного, коли вони не разом. й

4. У На рок-концерті сьогодні я побачила жінку, яка виглядала як вона близько восьми років. Вона стрибала і танцювала, як вона була восьмою.

5. Умань На вулиці сьогодні на плечі з’явилась повна незнайомка, яка припинила мене на плечі, і сказав: «Імарин, якщо ви не там, світ буде абсолютно різним місцем. й

6. Жнівень Сьогодні мій 85-річний сусід почув мене скаржитися на погану дорогу біля нашого будинку і, думаючи про це, вона сказала: Коли я був молодий, дороги були зроблені з бруду. й

7. Про нас Сьогодні, на мій день народження, я отримав конверт, який містив мій гаманець, який я втратив минулого тижня. На місці розміщені гроші, права та документи. А потім була замітка: «Щасливі дні народження!»

8. У Сьогодні Я зустрів 90-річну жінку в чергі на Документі. На африканському сафарі потрібен паспорт фото, оскільки вона збирається відсвяткувати її 91-й день народження.

9. Навігація Сьогодні Я отримав лист від чоловіка. Він служив в іншій країні. «Я не пропустіть тебе, я прошу тебе і мене». Я ніколи не чув, що слово до, але я знав, як він відчував.

10. Мені 22 років і недавно навчився, що я ніколи не зможе мати дітей. Я хотів би сказати, що я не хочу бути матір'ю, але тепер я торкнувся кожного разу, коли я бачу продукцію дитини в магазині, тому що я не маю вибору.