Я старий

Я вірю, що чоловік повинен дати мені місце в транспорті, навіть якщо я не вагітна і без величезних пакетів. Так, він повинен відкрити двері перед мною і дати мені руку, коли я отримую автобус, навіть якщо ми не знаємо і ніколи не знаємо.

Я старомодний.
Я впевнений, що чоловік повинен платити за мене в ресторані або в кіно, і я не повинен навіть попросити, хто оплатити сьогодні.

Я старомодний.
Я думаю, що людина повинна подбати про мене - запитайте, якщо я носила теплий шарф і якщо я забув їсти.

Я старомодний.
Якщо я побачила чоловіка, то побачила його як мій майбутній чоловік і батько моїх дітей. Так, він повинен запросити мене в маррі, якщо наші відносини дійсно серйозні, і вводити мене до батьків, собаки і кращого друга.

Я старомодний.
Я вірю, що приготування, миття та прасування сорочок мого чоловіка – це мій історичний обов’язок, і я бачу це, як істинне щастя жінки, щоб піклуватися про неї.

Я старомодний.
Я вірю, що чоловік повинен бути грубим, сміливим і міцним. Для мене, щоб бути ніжним слабким, що так приємно подбати, і навіть якщо я сильний, я повинен бути слабким.

Я старомодний.
Я думаю, що ми повинні бути чесними один з одним. Ми разом з тим, що ми повинні поважати один одному і поважати нашим вибором.

Я старомодний.
Я не буду йти до місця, якщо він пізно від роботи, риболовлі або футболу. Я чекаю на вікно і прогріваю вечерю, поки він йде на сходи.

Я старомодний.
Я хочу, щоб він знав і думок,
Як красиво я, так що я витрачаю, і буде витрачати стільки енергії, щоб порадувати його.

Я старомодний.
Я хочу бути коханою жінкою, і ніхто інший.
Навіть якщо він вигнав і назвав ворога народу.