3991
Маска для відновлення волосся з невеликим ефектом фарбування.
Інгредієнт:
1) яйце - 2 шт
(2) Когнак - 1-1,5 ст.л.
(3) мелена кава - 1 ст.л.
Три складові маски перемішуються в довільному порядку до однорідного глотку. Застосувати його на волосся, оберніть її пластиком, верхньою шапкою.
Це де найгірші старти. Маска липка, коричнева, і незалежно від того, як ви зав'язуєте її, вона протікає під краями упаковки і зливається до шиї. Але хочу бути красивими і не зварними. Отже, я відкидав час і половину, періодично очистивши отриману маску мокрим рушником (це моя помилка - рушник ніколи не змивається). Після години і половини ретельно вимити голову звичайною водою, не використовуючи будь-який шампунь, бальзам, або що-небудь на всіх. Миття рушником, сушіння.
На виході я отримую абсолютно чисто, блискуче, м'яке і шовкове волосся.
За минулий місяць я зробив цю маску 4 рази, тепер мій палець волосся повністю відновлений, мій перукар навіть не помітив, що вони були такими.
Склад маски:
1) Одягає макіяж. Ні, не схожий на це. вона красива. За чотири рази мій темний блондин голова придбав перистентну каву.
2) Після маски запахи волосся люблять каву і коньяку. (Хто, для мене, це навіть плюс – приємно ходити з сливом кавового запаху з дотик дорогий коньяку.)
(3) Дуже важко тримати на голові - вона протікає від всіх щілин.
Але я зустрію всіх недоліків заради результату.
Щоб відповісти на часто повторювані питання:
(1) Я поклав маску на брудне волосся.
2) Я роблю це щотижня в неділю.
(3) Мій колір не змивається.
(4) Я збираю весь яйце без розділення білого і жовтка. Як мій бабуся пояснив мені, жовток живить і білок очищає волосся.
(5) Кава мелена, нерозчинна. Я отримав пакет готової меленої кави для кавового виробника.
Волосся перед і після маски:
Дівчата, фотографії були зроблені в одному світлі – на сонці!